Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Pozvání na kávu? Vždy jde o sex

Možná se to zdá jako odvážné tvrzení, ale zároveň to nejspíš každý upřímný zástupce světa mužů odkývá.

Pokud totiž nejdou na pivo s letitou kamarádkou, kterou nevidí snad už ani jako svou sestru, ale spíš ji berou rovnou jako chlapa, případně s takovou ženou, kterou nevnímají jako potenciální objekt své sexuální touhy, je za tím vším čistě jen vidina pohlavního styku.

 

Také každá trochu zkušená a životem protřelá žena si je této skutečnosti vědoma. To neznamená, aby odmítala všechna pozvání, pokud si nepřeje s dotyčným skončit v posteli. Právo odmítnutí je tu vždy a zdá se být i hojně využíváno, což by mohla jistě i řada mužů potvrdit.

 

Ale taková žena by se neměla cítit pohoršená, pokud muž začne jednat více na rovinu a naznačovat své záměry - samozřejmě v mezích slušnosti a bez nátlaku. Žena, která v tom už umí tak trochu chodit, prostě nepoběží s pláčem domů a nebude nadávat, jaká čuňata ti muži jsou.

 
Scestné představy

Bylo by bláhově naivní myslet si, že muž, který projeví evidentní zájem a absolvuje s ženou několik "oťukávacích" večerů v kině, při kávě v příjemném podniku, na procházce osvětlenou Prahou... Který se ji snaží celou dobu bavit a ještě se zájmem vyslechne veškeré její švitoření, to vše dělá čistě jen z vlastního zájmu.

 

Většinou, když si "odpracují" tyhle zdlouhavé, ale námi požadované a očekávané součásti namlouvání, celkem právem se budou dožadovat i své odměny. Tedy toho, kam celou dobu směřují oni.

 

Takže otřepané fráze, že po několika schůzkách se už dožadoval něčeho víc a že tomu hulvátovi stejně šlo jen o to jedno, jsou poměrně scestné, protože tak to prostě chodí a tak jsou muži "naprogramovaní". Jen některé ženy to stále odmítají pochopit.

 

A pokud po vydařeném rande přijmete i pozvání na lahvinku vína nebo na kávu k němu domů, v podstatě platí nepsaná dohoda, že proběhne zároveň i sex. Pokud se na to ještě necítíte, pokaždé je lepší takovou nabídku taktně odmítnout předem a vyhnout se tím trapným situacím, které by s velkou pravděpodobností nastaly.

Jak to řešíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 320