Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Ženy mají erotické sny pětkrát do měsíce. Kolikrát muži?

Každý člověk mívá ve spánku erotické sny - a to pravidelně. Ženám se takové sny údajně zdají v průměru pětkrát do měsíce. A muži prý sní o sexu skoro každou druhou noc! Tvrdí to alespoň server fem.com.

Často ovšem nevíme, jak si erotické sny vykládat. Znamená snad snění ženy o homosexuálním milostném styku s jinou ženou, že dotyčná chová ve svém nitru lesbické city? Němečtí badatelé specializující se na vykládání snů tvrdí, že ne.

Sen není nevěra
Téměř polovina žen, alespoň jak uvádí fem.com, občas snívá ve spánku o orgasmu dosaženém s pohledným a tajemným, zcela neznámým mužem.

Podle zmíněného serveru se prý přitom za erotickými sny často skrývají jiná témata, která se ve skutečnosti sexu netýkají.

Například snění muže o intimním styku s cizí ženou - a naopak - může jen vypovídat o tom, že spáč podvědomě touží po vytrhnutí z ubíjejícího každodenního monotónního životního rytmu.

"Takový sen ovšem může také signalizovat, že byste potřebovali ráznou změnu ve svém milostném životě. Zamyslete se nad tím," uzavírá fem.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100