Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Jak se ženy dokáží mstít svým nevěrným partnerům

Pánové, byli jste někdy své přítelkyni či manželce nevěrní? Pokud je vaše odpověď kladná, zbystřete.

Ženy totiž často podle zdánlivě nenápadných znamení vaše zahýbání odhalí a to se pak máte na co těšit. Nejlepší, co může vaše rozzuřená přítelkyně udělat, je to, že vám sbalí kufry. Nevěříte? Podvedené ženy jsou ve svých pomstách velmi vynalézavé a nelítostné. Nevěrní muži tak často přijdou třeba o své milované auto nebo jinou věc, v horším případě jim partnerka způsobí bolestivou újmu na zdraví. Jaké nejhorší pomsty za nevěru byly ženy schopny vymyslet a realizovat?

Basketbalista jménem Kris Benson z Philadelphie si vzal za manželku krásnou modelku Anne. Každý jiný muž by byl rád, že má doma takovou ženu, Kris ale běhal za každou sukní. Anne tak jednoho dne došla trpělivost a rozhodla se, že nebude trpět manželovy zálety. Proto mu začala vyhrožovat, že jestli jí bude nevěrný, oplatí mu to stejným způsobem a hned několikrát. Jak? Anne slíbila, že se vyspí se všemi členy z jeho basketbalového mužstva. Při tom by nezapomněla ani na trenéry, náhradní hráče nebo třeba maséry.

magazin.cz

 

V květnu roku 2008 se díky nevěře jednoho svého obyvatele pobavilo celé město Seaford, které najdeme ve Velké Británii. Jistá Carol Cummingsová totiž podle nějakých znamení pojala podezření, že má její manžel milenecký vztah se svou nadřízenou z práce. Ať už to byla pravda nebo ne, Carol vymyslela pro svého manžela originální způsob pomsty. Vytiskla totiž na dvě stě fotografií mužova nahého pozadí a k tomu ještě přidala jeho obličej, aby ho každý poznal. Tyto fotky pak žena různě rozmístila po ulicích britského města. K potupným obrázkům také nezapomněla připsat: „Toto je Pascha Cummings – ulhaný a nevěrný blbec! Sandra Beckworthová není lepší.“ Snad není ani třeba dodávat, kdo je žena, jejíž jméno je zmíněno v nápisu pod fotografiemi. Pasha Cummings po tomto incidentu přiznal, že byl nevěrný a jeho milenkou byla opravdu šéfová z práce. Manželský pár tak putoval k soudu, a to hned ze dvou důvodů – kvůli rozvodu a také trestnímu oznámení, které podal Pasha na svou ženu za umístění fotek jeho pozadí na ulici. Carol tento problém vyřešila po svém – odstěhovala se na Kypr. Fotografie svého bývalého manžela i s nápisy nechala v ulicích na svých místech.

Když se v roce 1992 mstila žena jménem Sarah Moonová svému záletnému muži, musela být asi plná vzteku nebo měla velice bujnou fantazii. Během rozvodového řízení si ještě pořád její manžel sbalil kufry a odstěhoval se za svou novou láskou. To Sarah naštvalo asi nejvíce a rozhodla se tedy nevěrníkovi pomstít. K tomu jí nejdříve posloužily obyčejné nůžky, kterými ustřihla vždy jeden rukáv od všech manželových drahých obleků luxusních módních značek. A že jich muž neměl ve skříni málo – rovných třicet dva! Toto řádění ale podvedené ženě nestačilo. Manželovo auto značky BMW nabarvila bílou natěračskou barvou. I s tím ale nebyla Sarah spokojená, a tak vzala z mužovi soukromé vinotéky nejkvalitnější vína a štědře je rozdala všem sousedům.

magazin.cz

 

Nevěrný Rumun jménem Aurica Merinescu si bude nejspíš až do své smrti pamatovat, jak ho jeho někdejší manželka potrestala za nevěru. Takovou pomstu by si totiž nepřál nikdo, všechno ostatní je totiž jen slabý odvar. Žena byla nejspíš tak rozezlená, že vzala ostrý nůž a uřízla manželovi hlavní nástroj nevěry, který měl schovaný v kalhotách. I přes příšernou bolest, kterou musel Rumun vydržet, si zavolal sanitku a za chvíli už ležel na operačním sále v nedaleké nemocnici. Tam podstoupil náročnou operaci, která trvala neuvěřitelných deset hodin. Lékaři ale dokázali téměř nemožné a uříznutou část mužovy chlouby vrátili na původní místo. Funkce penisu neštěstí nebyla porušena, a tak mohl muž své manželce klidně znovu zahýbat.

Stejný trest za nevěru jako zmíněného Rumuna potkal i Johna Bobitta ze Spojených států amerických. Ten také po zákroku své manželky absolvoval operaci, která mu ale nevrátila funkci penisu úplně. John se za nějaký čas se svou manželkou usmířil a i přes svůj handicap se stal slavným pornohercem. Prostředky na podporu erekce byly ale nutností.

magazin.cz

 

V roce 1999 se podvedená manželka také pomstila na mužově chloubě. Žena si ale v tomto případě nevzala na pomoc ostrý nástroj, ale lepidlo. Když nevěrný muž v noci usnul, namazala mu lepidlo na penis a na stehno a přilepila tyto části k sobě. Citlivá pokožka penisu reagovala na lepidlo rozhodně choulostivěji než kůže na noze. Nevěrník musel vyhledat lékařskou pomoc, i přesto mohl na nějaký čas zapomenout na dovádění s milenkou.

I sex přes internet nehodlala snášet manželka Číňana Ťiang Minga z města Čcheng-tu. Muž své ženě několikrát sliboval, že už nikdy nebude po internetu s někým flirtovat. Svůj slib ale nedodržel. Manželka teda vzala ostrý velký nůž a svému choti usekla ruku přímo při činu – na myši u počítače. Muž svou ženu po tomto incidentu ale překvapivě nechtěl žalovat a dokonce ji hájil. Tvrdil, že si za ztrátu své ruky může sám – neměl totiž porušit svůj slib.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!