Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sexuální úchylky: Fantazii se meze nekladou

Každý má rád něco jiného – to platí i v oblasti sexuálních hrátek.

Co jednoho člověka uspokojí, může se jinému protivit. Pokud má někdo velmi zvláštní požadavky, co se  erotických hrátek týče, možná trpí jednou z celé řady sexuálních úchylek. V takovém případě není lehké najít vhodný protějšek, který by netradiční choutky svého partnera toleroval. Sexuálních úchylek je více, než si myslíte. Některé určitě znáte, o jiných jste možná nikdy neslyšeli.

 

Hirsutofilie

Hirsutofily vzrušuje už samotný pohled na chlupaté tělo. Co je dokáže nejvíce rozpálit? Pořádně zarostlé podpaží! Na krásné hladké tělo tedy hirsutofily nenalákáte.

 

Ofidiofilie

Jedince s touto úchylkou přivádí k vrcholu rozkoše, když se mohou dívat na hady nebo si je dokonce nechat plazit po těle. Jakákoliv představa spojená s těmito plazícími se živočichy je pro ofidiofily nesmírně vzrušující.

magazin.cz

 

Arachnofilie

Zatímco se někdo bojí pavouků jako čert kříže, jiní po jejich přítomnosti přímo touží. Pavouky si pouští do postele jako doprovod ke svým erotickým hrátkám. Sex si bez nich mnohdy nedokáží představit.

 

Timofilie

Timofilie způsobuje erotické vzrušení ve spojení s penězi a bohatstvím. Čím více mají timofilové peněz, tím roste i chuť na sex.

 

Klaustrofilie

Klaustrofobií, tedy strachem z uzavřeného prostoru, lidé s touto sexuální úchylkou rozhodně netrpí. Naopak. Moc rádi si užívají sex ve velmi malých uzavřených, často až stísněných prostorech. Klaustrofili byste tedy našli třeba při sexuálních hrátkách ve výtahu nebo v převlékacích kabinkách v obchodech s oblečením.

 

Exhibicionismus

Exhibicionisté jsou hlavně muži. Ti se rádi svlékají na veřejných místech, kde také velmi často onanují. Největší radost mají pak z toho, když je spatří při jejich počínání nějaké pěkná žena.

 

Frotérismus

Tato úchylka je také veskrze mužská záležitost. Frotéristům k vyvrcholení stačí, když se mohou o ženy otírat. Velmi často to praktikují během cestování hromadnou dopravou. V tlačenici mohou předstírat, že se ženy dotýkají omylem.

 

Masochismus

Masochismus patří k známým sexuálním úchylkám. Masochista dosáhne maximálního vzrušení, když cítí bolest. Nechává se proto dobrovolně týrat a mučit.

 

Sadismus

Právě sadistu potřebuje masochista k dokonalému sexu. Sadisté si zase nejvíce užijí s masochistou. Sadisty sexuálně uspokojuje týrání jiné osoby. Když mohou někomu ublížit, jsou na vrcholu blaha.

 

magazin.cz

 

Pedofilie

Tato sexuální úchylka je také známá. Pedofilové si rádi užívají sex s dětmi, nejčastěji ve věku od pěti do dvanácti let. O mladé dívky mají zájem lidé s úchylkou zvanou hebafilie, efebofilie je zaměření na chlapce.

 

Tušérství

Tušér se velmi rád dotýká cizích žen, třeba na ulici nebo v autobuse. „Omylem“ tak zavadí o ženino ňadro nebo zadeček.

 

Voyerismus

Lidé s touto sexuální úchylkou potřebují ke svému vzrušení vidět nahé nebo souložící jedince. Lidé v ideálním případě nesmí mít ani tušení, že někdo sleduje a voyerista si může užívat s nimi.

 

Zoofilie

Zoofila mohou zcela uspokojit pouze sexuální hrátky se zvířaty.

 

Dorafilie

Dorafilie je sexuální úchylka, pří níž je nezbytnou pomůckou zvířecí kůže nebo kožešina. Dorafilové jsou nesmírně šťastni, když mohou zvířecí kožešinu cítit na své kůži.

magazin.cz

 

Amaurofilie

Amaurofilové jsou vzrušeni při pomyšlení na slepotu nebo samotný pohlavní styk nevidomými.

 

Deflorační mánie

V tomto případě touží muž pouze po pannách a jeho cílem je připravit o panenství co nejvíce žen.

 

Dendrofilie

Dendrofilie je sexuální úchylka, která se  projevuje erotickým vzrušením ve spojení se stromy, keři nebo jinými dřevinami.

 

Efebofilie

Tato úchylka se objevuje u starších žen nebo u homosexuálů. Efebofily přitahují velmi mladí muži.

 

Erotografomanie

Erotografomani píší dopisy s erotickým obsahem, nikomu je však nepošlou. Ke vzrušení jim stačí představa, že si bude někdo jejich erotické dopisy číst.

 

Formikofilie

Formikofilie spadá pod zoofilii. Projevuje se zálibou v přikládání si na tělo malá zvířátka. Formikofilové mají rádi zejména hmyz, šneky nebo žáby.

 

Injektomanie

Při sexu s jedincem postiženým injektomanií musíte počítat s tím, že vám bude moc rád do těla vstřikovat nejrůznější látky a kapaliny.

magazin.cz

 

Graeofilie

Graeofily přitahují pouze staré ženy a vzrušuje je již samotná představa sexu se stařenkami.

 

Homilofilie

Lidé s touto sexuální úchylkou jsou vzrušeni při představě pohlavního styku během sloužení mše nebo jiného náboženského rituálu. K homilofilii má blízko další úchylka – hierofilie. Ta spočívá v tom, že jedince vzrušují obrázky svatých a často nad nimi masturbují.

 

Naratofilie

Naratofilové si při sexu sprostě nadávají, což je maximálně vzrušuje.

 

Pyrofilie

Profil dostane chuť na sex při pohledu na oheň. Samotný pohlavní styk obvykle také s plameny spojuje.

 

Somnofilie

Somnofilie je sexuální úchylka projevující se masturbací nad spícími těly. Někdy se somnofilové uspokojují nad cizími spícími lidmi. Proto se často vkradou do cizího hotelového pokoje, kempy jsou přímo ráj somnofilů.

 

Symforofilie

Symforofily vzrušují dopravní nehody. Pokud se u některé vyskytnou, sebeuspokojují se při ní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1