Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jen Dawson. / foto:

Nahá ve výloze. Chceme to i v Česku!

Mužští návštěvníci nejslavnější londýnské módní nákupní ulice Oxford Street zažili příjemný šok, když ve výkladní skříni uviděl na odiv vystavenou nahou modelku.

Ovšem pozor! Nešlo o žádný laciný striptýz, nýbrž o novou instalaci firmy Agent Provocateur, kteří ji udělali pro výlohu obchodu Selfridges. Ten je znám odvážnými a neotřelými výlohami. Nejde ale o bezúčelný šok, tato aranžmá nepostrádají umělecké ztvárnění. Tentokrát se mohou koupěchtiví návštěvníci kochat nahým tělem modelky Jen Dawson.

magazin.cz
Modelka sedí nehybně na křesle a nevyvede ji z míry, ani když kolemjdoucí zvědavci vytáhnou fotoaparát, aby se mohli pochlubit kamarádům a známým.

Bohužel, i kdybyste se teď rozeběhli na letiště a nasedli na spoj směr Londýn, už byste nahou modelku neviděli. Byla nahrazena oblečenou figurínou. Že by si puritánští Britové zase stěžovali?

Každopádně není třeba truchlit, nebyla to ani první, ani poslední nahá instalace, kterou Agent Provocateur dělali, tak možná až někdy pojedete do Londýna a zajdete si na Oxford Street, budete mít štěstí.

Dokázali byste pózovat nazí na veřejnosti?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 132