Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
imunita dětí / foto: shutterstock

Vyzrajte na slabou imunitu, posilněte ji ještě před příchodem chřipkového období

Jestliže bojujete s oslabenou imunitou, pravděpodobně jste se dostali do kolotoče nemocí, ve kterém střídá angína angínu a chřipka chřipku.

Snížená imunita trápí především děti, jejichž imunitní systém ještě není zcela vyvinutý, a seniory, u nichž se imunitní systém s příchodem nových nemocí a s přibývajícím věkem výrazně oslabuje. Pokud chcete podpořit obranyschopnost, doporučujeme zaměřit se nejen na přísun vitamínů formou jídla (ovoce, zelenina), ale také formou doplňků stravy.

Imunitní systém by měl být vyvážený, aby správně fungoval, k čemuž slouží právě enzymy. S posílenou obranyschopností se organismus rychleji a hladčeji vyrovná s jakýmkoliv onemocněním.

Snížená imunita je začarovaný kruh

Oslabená imunita má na svědomí únavu, náchylnost k onemocněním, ať už bakteriálního či virového původu, a náchylnost k zánětům. Jakmile se na vás začne hrnout jedna choroba za druhou, imunitnímu systému to rozhodně neprospívá, ba naopak se ještě více oslabuje. Pokud chcete vystoupit ze začarovaného kruhu, budete vám muset pomoct i nějaký doplněk stravy, protože ignorováním těchto zdravotních problémů by mohlo dojít až k závažnějším komplikacím.

Samozřejmě je nezbytné eliminovat stres, deprese či fyzickou a psychickou vytíženost, protože tyto neduhy vám rozhodně nepomůžou, ba naopak.

Jaké existují doplňky stravy?

Současný trh je rozmanitý, přičemž nabízí nespočetné množství doplňků stravy, ale ne všechny jsou účinné. Doporučíme vám jeden z nejoblíbenějších produktů, abyste nemuseli zbytečně utrácet za nefunkční preparáty. Rovnou sedmnáct vitamínů a minerálních látek dostanete do těla ve formě cucavých tablet s příchutí lesních plodů. Jedná se o přípravek zvaný 8+ School, který je vhodný pro děti od osmi let, a tak vaše ratolest už nebude mít zameškané hodiny ve škole kvůli častému onemocnění. Snížená imunita se stane minulostí.

K tomuto článku není otevřena diskuze