Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
slide / foto: https://www.kovostav98.cz

Interiér obchodu i skladu si zaslouží neobvyklou péči

Stěhujete svoji prodejnu, sklad i průmyslové vybavení do nových prostor, nebo naopak stávající místo potřebujete lépe rozčlenit a zabezpečit?

Takové stěhování či rekonstrukce si vyžadují pečlivý plán a časový harmonogram, aby nebyl narušen chod obchodu i provozu. Povolání specialistů, kteří se postarají o kompletní elektroinstalace, realizaci příček, klimatizace a odvzdušnění, a ještě vám provozovnu vybaví nábytkem nebo gastro vybavením, je výhra v loterii.

Služby v oblasti instalací, podlahářských prací a stavění příček

Firma Kovostav 98 se specializuje na komplexní projekční činnost v oblasti technických staveb, skladů, obchodních a logistických center. Její zaměstnanci v součinnosti s architektonickým plánem a inženýrskými aktivitami dovedou montovat bezpečnostní dveře, mříže, rolety, jakož i rozměrné ocelové a hliníkové konstrukce velkých nákupních středisek. Avšak i malé prodejny si zaslouží odpovídající vybavení, rozvody, pečlivý přístup při rozmísťování nábytku a vybavení. Suché výstavby s pomocí sádrokartonových desek je umně využíváno v citlivém dělení prostoru na menší části. Nákupní střediska, sklady a výstavní prostory s oblibou sádrokartonu používají pro jeho jednoduchou montáž, snadnou dostupnost materiálu a cenu. Sádrokarton lze jednoduše montovat i demontovat podle potřeb zadavatele bez nutnosti složitých stavebních úprav. Pokládka podlah včetně rozvedení elektroinstalace a vzduchotechniky je výhodná především v místech, kde se manipuluje těžkými břemeny a pracuje se v ochranné atmosféře s potřebou výkonného odvětrávání.

Vybavení provozoven nábytkem i zabezpečení obchodů roletami

Zdravotně-technické instalace jsou potřebné ve zdravotnických provozech i gastronomii. Na restaurační zařízení, jídelny a vývařovny je kladen zvýšený důraz v ohledu nezávadných podmínek pro pracovníky, suroviny a materiál, které jsou zde uskladněny nebo se s nimi denně pracuje. Odborných zkušeností pracovníků Kovostavu a podpůrného technologické zázemí se využívá vlastníky velkých provozů, prodejních prostor, stejně jako majiteli malých obchodů, jimž stačí novější interiér obchodu a zabezpečení výkladních skříní shrnovacími roletami či estetickými mřížemi.

K tomuto článku není otevřena diskuze