Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
fandit ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Fandi jako správný fanoušek

Česká liga a stejně tak ty evropské už jsou v plném proudu. Znovu začínají boje o titul a také o záchranu, což bude cesta plná krve, potu a slz, a to jak pro samotné hráče, tak i pro nás fanoušky.

Fotbal jak známo vyvolává emoce, které se často musí krotit jak na hřišti, tak i v hledišti, kde se většinou jedná o skalní příznivce klubu, kteří si na jméno svého milovaného klubu rozhodně nenechají sáhnout. Rozpoznáte je snadno, na hlavě čepice se jménem klubu, okolo krku barvy týmu a na těle tričko se jménem jejich oblíbeného hráče. Pokud vám snad něco z této sady chybí a vy to chcete napravit, není nic snazšího než si objednat jeden z těchto doplňků na internetu.

Ať už sparťan nebo slávista...

...všichni chceme podporovat své oblíbené mužstvo a dávat to řádně najevo. Jedním z těch nenásilných, pokojných a i stylových způsobů je nosit oblečení nebo doplňky, které vyjadřují vaši náklonnost k danému týmu. Pokud jste ještě nikde nenarazili na obchod pro fanoušky, který by splňoval vaše kritéria, čtěte dále a třeba najdeme konečně i něco právě pro vás. Existuje řada e-shopů zaměřených právě na fanoušky klubů nejen v Česku, ale i v cizině. Jedním z takových je i Fandíme.eu, kde si vybere opravdu každý. Fandíš Baníku, Viktorce, PSG nebo snad liškám z Leicesteru? Na tomto e-shopu máš opravdu z čeho vybírat!

Jsem hrdý!

A ještě pár tipů na závěr. Za povšimnutí jistě stojí trička z kategorie "Jsem hrdý", která zde naleznete v různých velikostech a také v různých verzích. Kupříkladu triko s nápisem "Jsem hrdý BOHEMÁK" vám bude nejeden fanoušek tohoto klubu závidět. Když se ale na chvilku zastavíte a celý web si pozorně prohlídnete, zjistíte, že oblečení není jediná věc, kterou na e-shopu nabízí. Náramky, plyšáky, odznaky, figurky, tašky, hrnky, psací sady a z mnoha dalších fanouškovsky zaměřených věcí si vybere snad úplně každý. Tak na co ještě čekáte? Vybavte se a hurá na zápas!

K tomuto článku není otevřena diskuze