Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dům se zahradou / foto: shutterstock

Jak vylepšit okolí svého domu? Držte se osvědčených postupů

Splnili jste si sen a bydlíte v rodinném domě? Pokud se jedná o novostavbu, jistě potvrdíte, že vás čeká mnoho práce. Hlavně potom, pokud jde o zvelebení jeho okolí.

Pokud mají být první kroky správné, zkuste se držet několika našich rad, díky kterým se to povede. A o jaké se jedná?

Využijte zajímavá obložení přírodními materiály

Není nic lepšího, než využití přírodních materiálů. Díky tomu okolí svého domu celkem zajímavě as jedinečně propojíte s okolní přírodou. A jaká je možnost, která je dnes nejvyhledávanější? Zkuste využít přírodní kámen travertin. Jde o oblíbený a osvědčený materiál, který nezaujme jenom svým vzhledem, ale zaujme také svými kvalitativními vlastnostmi. A kde se dá použít?

- Jako venkovní dlažba

- Na obklad bazénu

- Jako podlaha vaší terasy

Kvalitní trávník nesmí chybět

Pokud máte dostatečně velký pozemek, rozhodně doporučujeme zaměřit se také na jeho zatravnění. Prvním krokem

je příprava podkladu a poté použití kvalitní trávy. Toto je osvědčená cesta, jak jednoduše a celkem levně vytvořit jednoduchou zahradu, kterou můžete v průběhu let doplňovat různými keři, stromy a dalšími doplňky, které budou následně vytvářet jedinečný celek. Postupovat ale lze i tím směrem, že vaše zahrada nebude nutně jenom estetická, ale bude to místo, na kterém budete moci pěstovat různé domácí plodiny, které vás pozitivně překvapí hlavně svou chutí.

Vytvořte i místo na setkávání s přáteli

Kdo má rodinný dům, ten velmi často zve své přátele na letní grilování na své zahradě. Věřte, že u vás to nebude

jinak. Proto je vhodné na své zahradě vytvořit i potřebné zázemí. Základem by měl být altán, který lze koupit jako komplet. Dále využijte i atraktivní zahradní lavice, popřípadě klasické zahradní židle. K tomu už jenom dostatečně velký stůl a vše potřebné k tomu, abyste mohli uspořádat svou první zahradní párty máte kompletně připraveno.

Jak vylepšit okolí svého domu? Držte se osvědčených postupů

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!