Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
international package shipment ilustrační obr / foto: shutterstok

Doručit zásilku do zahraničí už dnes není žádný problém

Dříve dopisy cestovaly několik dní, dnes stačí napsat SMS zprávu nebo e-mail a člověk na druhé straně planety se ihned dozví, co máte na srdci. Jinak je tomu však s balíky.

Chcete-li poslat něco hmotného, bez služeb přepravní společnosti se neobejdete. Dnes už není potřeba spoléhat jen na služby pošty, jelikož dopravců je na výběr spousta.

Po celém světě denně cestují hromady balíků a zboží. Většinu z nich sice posílají velké společnosti a výrobci, ale mnohdy se i soukromá osoba dostane do situace, kdy potřebuje přepravit zásilku do cizí země. Takových případů je nespočet – například když chcete poslat vánoční dárek své rodině žijící v zahraničí, nebo poslat potomkovi studujícímu v cizí zemi něco, co si doma zapomněl. A na koho se v takové situaci obrátit, aby věc dorazila do cíle co nejdříve?

Balík může být v cíli už od 2. dne po naložení

Jedna firma jen těžko zvládne obsáhnout celou Evropu. Proto je vhodné se obrátit na společnost, která má rozsáhlou síť. Takovou je firma FOFR složená z 8 logistických celků. Díky tomu pro ni mezinárodní přeprava balíků není problémem, a to po všech koutech Evropy. Balíky sváží v ČR i v zahraničí denně, kamiony s exportem a importem odjíždí pravidelně. Problém nepředstavuje ani přeprava paletových zásilek. Lhůty dodání začínají již od 2. dne po naložení, veškeré zásilky jsou standardně pojištěny a lze je i připojistit.

Přepravní firma se postará i o zabalení

Chcete, aby vaše zásilka dorazila do cizí země v pořádku? Dopravce se k ní bude chovat s veškerou péčí, avšak velký vliv na bezpečnost balíku má také správné zabalení. Pokud si nejste jistí, jak by mělo správné zabalení vypadat, podívejte se na fofrcz.cz, vyhlédněte si nejbližší středisko a přijďte se zásilkou tam. Pomohou vám ji zabalit a postarají se, aby váš balík v pořádku a co nejdříve dorazil do cíle.

K tomuto článku není otevřena diskuze