Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kubelková ve StarDance / foto: Korzo

Sexy Kubelková: svlékne se?

Modelka Iva Kubelková je vítězkou soutěže o nejkrásnější ňadra. Ukáže je? Ve hře prý jsou obrovské peníze.

"Protože často moderuji společenské akce a zároveň chodím na různé večírky, musím být vhodně oblečená. Podle mého názoru elegantní šaty s větším výstřihem jsou na slavnostní příležitosti vhodné. O večerní modely se mi stará módní návrhářka Jaroslava Sedláčková, ale jinak nakupuji v dobrých buticích,” uvedla.

 

A dodala: “Teď před jarem mě zase nákupy čekají, chci oživit šatník. Potřebuji si koupit novou bundu, nové boty, spíš sportovní oblečení na denní nošení." Iva nyní bydlí ve vile u Lovosic s otcem svého dítěte Ladislavem Doležalem (41). Po krátkých love story s hokejistou Jaromírem Jágrem a závodníkem Martinem Kolocem ho dlouho tajila.

Linii držet nemusí

magazin.cz
Iva Kubelková patří k ženám, které si postavu udržují bez velkých obětí a nemusejí stále myslet na to, jak shodit nějaké to kilo. O to raději se obléká.


"Pokud jde o letošní módní trendy, myslím si, že nejsou až tak vyhraněné," řekla Kubelková. "Je to hodně individuální, protože každá žena může nosit, co jí sluší a žádný diktát neexistuje. Totéž platí o líčení. Jen jdou letos zase do módy silné tekuté linky kolem očí a já se ráda líčím nevtíravě."


Přestože není pochyb o její krásné postavě, zůstává Iva velmi pevná v tom, že odvážné fotografie pro kalendáře a pánské časopisy ji nelákají. "Nesvlékla bych za za žádné peníze, ale pokusy už tu byly," přiznává. "A ceny se pohybovaly hodně vysoko."

Čeká ji nová láska
V televizním seriálu Velmi křehké vztahy hraje ženu lékaře, která s úspěchem přežila těžkou operaci. A zřejmě ji čeká nová láska.

"Jak sám název seriálu napovídá, je to o velmi křehkých vztazích. Nevím ještě, jak se přesně bude můj příběh dál vyvíjet, ale určitě v něm zase láska bude," konstatovala kráska, která se ujala i jako herečka.

 

"Seriál je pro mne novou zkušeností. Setkávám se s v něm se zajímavými lidmi a navíc mám radost, že na svou seriálovou hrdinku mám velmi příznivé reakce od televizních divaček. Ty mi dokonce i volají a píší. Samé hezké věci, naštěstí. Jinak také moderuji pořad Sama doma, ale to je o něčem opravdu jiném. Také pokračuji ve studiu sociální a masové komunikace na Univerzitě Jana Ámose Komenského, ale nejvíc času věnuji mojí malé Natálce. Mám tedy pořád co dělat."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2