Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: má Vágnerova dcera protekci?

Pro více než polovinu soutěžících skončila naděje na výhru v historicky prvním ročníku soutěže X Factor u nás.

Porotci, ze kterých se přes noc stali patroni jednotlivých skupin účinkujících, museli poprvé pořádně sekat do svých řad. Odstranit z řad svých oveček plevu a nepoužitelný materiál. Mohli se přitom opřít o posudek experta, kterého si přizvali jako poradce.  

 

Petr Janda se se svými vokálními skupinami sešel v divadle Radka Brzobohatého. Na pomoc si přizval Otu Balage a společnými silami vybrali z 31 skupin třináct použitelných. Úkol tak úplně nesplnili, kapel mělo být jen dvanáct. Když dali šanci jedné navíc, porušili tak pravidlo.

 

Ale co už, ono se to ještě stejně pořádně probere… V teple hotelu se totiž všichni tak jako tak dlouho neohřejí. Čeká je totiž další brutální třídění.

 
Gábina vyhodila vtipálka

Gábina Osvaldová se se svou nechtěnou partičkou nad 25 let sešla v zámku na Dobříši. Ze 63 oveček musela více než polovinu vyhodit. Na pomoc si přizvala Michala Dvořáka.

 

Určitě neměli jednoduché rozhodování, ale Gábina je obávaná porotkyně a ví se o ní, že říci „ne“ jí rozhodně nedělá problém. Do dalších kol tak už nepostoupil recesista Ruda z Ostravy alias Michal Kavalčík, který vystupuje v pořadu Na Stojáka.

 

„Osvaldka mě prokoukla,“ přiznal vtipálek na kameru, když dozpíval a Gábina se ho s upřeným pohledem zeptala, odkud teda pochází, že určitě ví, že z Ostravy to není. To hvězda TV Prima Olga Lounová měla na zámku Dobříš také smůlu, ale jen v tom, že jí nějací nenechavci vykradli auto.

 
Předvede Vágner více?

Ondřeje Soukupa jeho skupina mladých talentů od 15 do 24 let přivítala v pražském klubu Mecca. Mezi mladými bylo hodně dívek, chlapci se Ondřejovi vybírali špatně, ale jeden velký talent tam přeci jen je. Jmenuje se David a Soukup mu natvrdo řekl, že pokud se neplete, prorokuje mu velkou kariéru. No, uvidíme.

 

Mezi soutěžícími se ukázala i dcera hudebníka Karla Vágnera Tereza. „Čekal jsem, že Vágner předvede víc,“ zaznělo po zpěvu Terezy Vágnerové ze strany porotců. Přesto postoupila dál, že by protekce?

Máte už v soutěži své favority?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 74