Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Parfémy / foto: Shutterstock

Znáte online parfumerii Notino? Víme, proč se zde vyplatí nakupovat

Znáte Notino? Tato internetová parfumerie je největším prodejcem parfémů a kosmetiky ve střední a východní Evropě.

V současnosti má své zastoupení až v 22 evropských zemích. Na trhu působí již od roku 2004 a od té doby obsloužila miliony zákazníků. Patříte k nim i vy?

Proč byste si měli vybrat právě Notino?

Velký výběr produktů a značek

V internetovém obchodě Notino.cz najdete až 55 000 produktů od 1 500 různých značek. V sortimentu e-shopu naleznete produkty jako parfémy, pleťová kosmetika, vlasová kosmetika, make-up, derma-kosmetika a mnoho dalších produktů.

Všechny produkty skladem

Tento mimořádně široký sortiment produktů můžete mít doma téměř ihned. Notino má totiž všechny produkty na skladě, takže vaši objednávku vám odešlou okamžitě.

Výrazně nižší ceny

E-shop nabízí mnohem výhodnější ceny, než byste našli v kamenných prodejnách. Často můžete na stejném produktu ušetřit až 70%. Jak je to možné? E-shop jednoduše pracuje s menšími maržemi a nemusí platit drahé nájmy za prodejny. Navíc nakupuje od dodavatelů větší množství, což jim umožňuje získat výhodnější nákupní ceny. Právě s Notino.cz tak často nakupujte nejlevnější parfémy.

Doručení zboží již od 49 Kč

Internetová parfumerie využívá na dopravu zásilek služby sítě Zásilkovna. V pobočkách si můžete svou objednávku vyzvednout již za 49 Kč. Kromě toho můžete samozřejmě využít dopravu kurýrem či osobní odběr. E-shop se navíc pravidelně zapojuje do různých slevových akcí jako například Dny dopravy zdarma, kdy je doprava zdarma.

Prodejny a odběrná místa

Notino je sice prioritně internetová parfumerie, v Praze však existují 3 místa, kde můžete nakoupit i osobně. Jsou to prodejna Praha – Florentinum, Praha – Smichov Gate a Praha – OC Europark, kde si můžete přímo zakoupit produkty z e-shopu, vyzvednout si svou objednávku, ale také získat rady od profesionálních beauty konzultantů a vyzkoušet si různé druhy parfémů a kosmetiky.

90 dní na vrácení zboží

V internetovém obchodě máte až 90 dní na vrácení objednaného zboží, což u jiných internetových obchodů vůbec není samozřejmostí. Nemusíte se tedy bát ani nákupu neznámého parfému nebo kosmetiky - pokud si to rozmyslíte, pošlete jej zpět. Při odstoupení od smlouvy vám obchod garantuje záruku vrácení peněz - Notino vám vrátí plnou cenu objednávky.

Poradenství během celého týdne

Během celého týdne vám e-shop nabízí možnost získat informace či poradenství ohledně produktů. Poradci Notino jsou vám k dispozici prostřednictvím chatu, telefonu nebo e-mailem od pondělí až do neděle.

Radost z kosmetiky

A k tomu všemu - vše, co Notino dělá, dělá s velkou radostí. Rádi parfémy a kosmetiku používají, zkoušejí a vědí o ní úplně všechno. Proto vás rádi i inspirují - například i množství zajímavých článků ze světa krásy na blogu.

Jak získat produkty Notino ještě výhodněji?

Obchod pro své fanoušky pravidelně připravuje akce a slevy na parfémy a kosmetiku, se kterými můžete nakoupit své oblíbené parfémy výhodněji. Stačí sledovat Facebook Notino.cz nebo se přihlásit do newsletteru a akce, slevy a novinky vám už nikdy neuniknou.

Parfumerie také pravidelně připravuje soutěže, ve kterých můžete produkty internetové parfumerie vyhrát. Pokud však nemáte štěstí ve hře, nemusíte ho stále pokoušet v soutěžích. Využijte Notino slevy z kupónového webu Vasekupony.cz a všechny produkty z internetové parfumerie můžete získat ještě výhodněji.

K tomuto článku není otevřena diskuze