Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylová obuv / foto: shutterstock

Vykročte směle do jarní sezóny v nové stylové obuvi

Budete překvapeni, jaké botky letos ozdobí vaše nožky!

Stejně jako šaty, také boty podléhají aktuálnímu módnímu diktátu. Ten pro nadcházející sezónu zvolil obuv, která na sebe dokáže strhnout pozornost a má sklony k extravaganci. Originální podpatky, netradiční šněrování, ozdobná peříčka či transparentní detaily – to vše a ještě mnohem více bylo vidět na přehlídkových molech v hlavních centrech módy jako je New York, Paříž, Milano či Londýn. Jaké jsou tedy letošní trendy dámských střevíčků?

Lesk a třpyt na prvním místě

Kdo se rád ve společnosti blýskne, může zajásat. Z barev bude kralovat zlatá a stříbrná, pozadu nezůstanou ani zářivé kamínky. Ve zdobení neplatí střídmost, takže čím více kamínků a blyštivých doplňků, tím lépe.

Barevné výšivky

Další z extravagantních záležitostí ve světě obuvi přichází v podobě květin, proužků či abstraktních motivů, které pokrývají celý povrch bot a nevynechávají ani podpatek.

Jemná peříčka

Jako v labutím jezeře si budete připadat v elegantních semišových sandálcích, které jsou lemovány jemnými pírky. Tento ozdobný prvek nechyběl na žádné z významných světových přehlídek, což znamená, že boty s pírky prostě letí!

Inspirace středověkem

V dřívějších dobách si šlechtici na hradech a zámcích libovali v barevných špičatých botách. Obujte je také a vykračujte si jako královna!

Průhledný podpatek

Kdo si letos nepořídí botky s transparentním podpatkem nebo dokonce s celou podrážkou, nemá ve světě módních znalců co pohledávat. Průhledný podpatek je zkrátka letos naprostou nutností!

Barevné holínky 

O tom, že holínky již dávno nejsou pouze pracovní obuví, jsme se přesvědčili již v minulých letech, kdy se staly běžnou součástí městského stylu. Také letos budou v kurzu, ovšem ne v nudné jednolité barvě. I zde se projevila barevná kreativity doplněná o různé ozdobné prvky.

Vykročte směle do jarní sezóny v nové stylové obuvi

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!