Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Takhle bude Britney vypadat. Ve 46 letech

Americká snad ještě zpěvačka a brzy už herečka v jednom z televizních sitcomů Britney Spears je na tapetě neustále. Nyní si ji vzali do prádla lidé, kteří simulují budoucnost. Nebo alespoň vzhled člověka v ní.

Lidé z Age Progression vzali současnou fotografii Britney, prohnali ji počítačem, jako ingredience přihodili její stravovací návyky, užívání drog a alkoholu a ustupující vlasy, což je patrné i nyní a zveřejnili výsledek. Tedy přesněji, dva výsledky. Její odpůrce potěší, jí samotnou rozhodně nikoliv. Ten první ukazuje, jak bude vypadat už za pár let, v šestatřiceti.


magazin.cz

Ten druhý pak znázorňuje těch slíbených 46 let. Líbí se vám?

 

magazin.cz

 

Z bývalého sexsymbolu popového světa se podle této simulace stane oplácanější paní středního věku, v jejíchž rysech byste jen stěží poznali někdejší popovou hvězdičku… No, uvidíme. Jestli se toho ovšem Britney dožije, na termín její smrti se už dokonce vypisují sázky a vítěz vyhraje Sony Playstation 3…

 

Nyní má ale větší šanci, neboť jí otec Jamie drží v domácím vězení. Na začátku jí rovnou zakázal noční podniky, nesměla se stýkat s nevhodnými lidmi a přejídat se ve fastfoodech. Jenže dcerka neposlouchala, tak jí pro jistotu zakázal vycházet ven úplně. Britney to špatně snáší a na počkání rozesílá esemesky, že nenávidí svůj život a je k smrti unuděná.

Co si o tom myslíte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 952