Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Holky vs. Kluci: zatím lépe paří kluci

Další dvě párty projektu Holky vs. Kluci jsou minulostí. Tentokrát se poprvé soutěžilo na Moravě. Otestovat, jestli paří víc kluci nebo holky se team Libimseti Life vydal do Zlína (Musicland) a Kroměříže (Slady).

A jaké byly výsledky? To prozradil Magazínu moderátor Líbímseti Life a projektu Holky vs. Kluci MC Magic.

 

Magicu, paří se na Moravě jinak než v Čechách?

Kupodivu se tam paří velice podobně :-). Jen ta atmosféra je tam trošku jiná.

 
V čem?

Všichni to berou mnohem víc vážně. Kluci by za žádnou cenu nedopustili, aby holky byly lepší a naopak. To pak rozhodují opravdu jenom maličkosti.

 

Jaké maličkosti například?

Třeba, kdo je hlasitější.Těch drobností, jak se může lepší půlka klubu předvést, je hodně.

 

Ale to mají pánové výhodu, protože bývají hlasitější!

Ne tak docela! Na jedné z akcí se například stalo, že se slečny párovaly a začaly se mezi sebou luxusně kousat. To pak pánům nepomůže ani lodní siréna. Prostě i ženský mají zaručené zbraně, jak být lepší. A když je použijí… :-)

 

Až takhle? Prozraď ještě něco dalšího?

Ono se často zadaří i pánům. To, že tancují bez triček už dneska není dvakrát odvaz, když uprostřed parketu máte pořádný kotel, tak se nejeden zapotí. Ale vzpomínám, jak tancovali kluci, že si vzali každý někoho na ramena, pěkně ve dvou patrech a i tohle jim bylo málo, tak se pak snažili ještě dalšího vysadit do třetího patra a neskutečně se přitom rozsekali. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale tohle bylo vážně už maximum :-). Cirkusové prvky doporučuji vynechat, zvlášť pokud jste k tomu ještě pod vlivem...

 

A jak to vypadá se soubojem pohlaví dál?

V pátek nás čeká Ostrava a Fabric! Na to jsem hodně zvědavý. Kluci teď vedou 4:1, tak snad se to v Ostravě malinko zvrhne a holky zaberou. V sobotu je potom na programu velké finále v Praze! V Kamikaze si posvítíme znovu na holky, jestli tam obhájí vítězství z minula. Každopádně vítěze finále čeká opravdu vymazlená odměna. Máme se na co těšit!

 
 
Další info

Web k projektu holky vs. Kluci najdeš na web.libimseti.cz/holky_vs._kluci

Na akci ve Fabriku v Ostravě se můžete přihlásit zde.  

Na akci v Kamikaze v Praze se můžete přihlásit zde.

 
Fotoreporty k akcím ve Zlíně a Kroměříži:
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=2072
https://life.libimseti.cz/?a=life&x_a=rd&rid=2069

Kdo vyhraje? Kluci, nebo holky?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 141