Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dítě se narodilo se dvěma obličeji

V severní Indii se narodila holčička, která má dvě tváře. A je prý Bůh.

Čas od času zasáhne svět zpráva o siamských dvojčatech. Před několika měsíci jsme například informovali o dramatu dívky Lakshmi Tatma, která se narodila se čtyřma nohama a podrobila se úspěšné operaci.

magazin.cz
Minulý týden přinesl indický tisk zprávu o narození dítěte se dvěma obličeji. Holčička se narodila v porodnici v severoindickém městě  Dadri.  Podle lékařů jsou ona i její matka naprosto zdravé.

“Pacientka byla přijata do naší nemocnice okolo čtvrt na šest ráno. Porod dítěte proběhl normálně. Obě, matka i holčička, jsou zdravé a mají se dobře,” řekl ošetřující lékař Aas Mohammed.

Lidé ze vsi Saini, odkud rodina pochází, vyšli do ulic, kde tančí a zpívají. Nabízejí rodině dary a peněžitou podporu. Děvčátko bylo označeno za “zázračné dítě”, je totiž považováno za reinkarnaci indického boha Ganeše.

Rodiče Vinod - Singh a její manžel Sushma - doufají, že jim indická vláda pomůže s náklady na ošetření a budoucí léčbu a také v šťastnou budoucnost svého dítěte.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 433