Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bond, James Bond / foto: Shutterstock

Homosexuální James Bond?

Daniel Craig by byl ochoten zahrát v nové bondovce homosexuální scénu, ale jen pokud by si byl jistý, že mu to vynese Oscara.

Tamer Hassan, který s Craigem hrál v gangsterce Layer Cake, je přesvědčen, že kdyby se zdálo pravděpodobné, že mu taková scéna vynese Oscara, Daniel Craig by se do milostné scény s mužem v nové bondovce Quantum of Solace klidně pustil.

"Daniel by k smrti rád dostal Oscara. A od filmu Zkrocená hora si každý myslí, že za homosexuální scénu Oscara dostane. Já bych se do toho ale nepustil. Můj syn by mi to neodpustil. Mám šestnáctiletého syna, dovedete si představit, co by to s ním udělalo? Kluci by se mu smáli. Teď také hraje v profesionálním fotbalovém klubu - dovedete si představit ty narážky v šatnách? Ne, já bych nemohl. Ať si nechají Oscara a já si nechám své panictví!," řekl Tamer reportérům BANG Showbiz.

Přiznal se také, že až se producenti začnou rozhlížet po novém Bondovi, on by si dal říct. "Hrozně rád bych hrál Bonda, ale nemyslím, že producenti jsou připraveni na to, dát do role agenta 007 Turka. Kdyby si to ale rozmysleli, jsem si jistý, že bych byl mezi prvními, které by zavolali," dodává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43