Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Borhyová / foto: korzo

Borhyová vážně bourala, zničila auto

Populární moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová v pondělí pozdě v noci bourala a zničila přitom vůz. Z nehody vyvázla bez zranění.

Vše se seběhlo před pondělní půlnocí. Při výjezdu ze Strahovského tunelu do Patočkovy ulice v Praze se moderátorka ve svém audi střetla s černým vozem BMW.

Z nehody, která vypadala hodně nebezpečně, naštěstí vyvázla nezraněna. I přesto byla odvezena do nemocnice, aby byla vyloučena případná vnitřní zranění. Viditelně zraněna však nebyla.

Na místě museli dokonce zasahovat hasiči, střet byl natolik silný, že obě auta jsou zralá tak akorát do šrotu. Policie rovnou na místě provedla dechovou zkoušku, která následně vyloučila u obou účastníků nehody alkohol. Vyšetřování nehody stále pokračuje, viník zatím nebyl určen.

Lucie se nejspíše z havárie hodně rychle otřepala, přestože jen o vlásek unikla vážnějšímu zranění, už dnes večer bude společně se stálým parťákem Reyem Korantengem moderovat večerní vydání Televizních novin.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 127