Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: Reuters

Pamela Anderson se vznáší

Blonďatá sexbomba je prý znovu zamilovaná. A vzhledem k tomu, že se zakoukala do kouzelníka, není divu, že se přímo vznáší. A to doslova.

Hvězda populárního seriálu Pobřežní hlídka naposledy levitovala na show svého nového vyvoleného Hanse Kloka v Berlíně. Nizozemský kouzelník, jemuž dělá asistentku, si s ní ve vzduchu zcela pohrával.


 

magazin.cz
 

Herečka se nyní rozvádí, k šípku poslala už svého třetího manžela. Tím ještě stále je Rick Salomon. Předtím byla čtyřicetiletá blondýnka provdána za Tommy Leeho a Kida Rocka.

magazin.cz

 

Se Salomonem dlouho štěstí neudělala. Vzala si ho loni v říjnu během devadesátiminutové přestávky při jedné z kouzelnických show v Las Vegas, rozvodové papíry přistály u soudu o pouhé dva měsíce později.

magazin.cz

 

Pamela je i ve čtyřiceti stále atraktivní, není proto divu, že si ji kouzelník Klok okamžitě pojistil jako asistentku. Vždyť co je pro kouzelníka větším požehnáním, než když davy diváků zírají na pohlednou dívku, která tak odvádí pozornost od samotných triků.

magazin.cz

 

Pamela, která se svým ohromným poprsím a blond hřívou vždy působila jako oživlá panenka Barbie, navíc zvolila velmi zajímavý úbor. Přišla na jeviště v upnutém korzetu, na vysokých podpatcích, ovšem také – abrakadabra… bez kalhot či sukně.

magazin.cz

 

Tipovat, co zabíralo na diváky více, jestli její přítomnost, nebo samotné triky kouzelníka, to by nejspíše bylo velmi obtížné. Jisté ale je, že Pamela se nikdy nestyděla odhalit a ukázat cokoliv…


Prohlédněte si ještě video z show:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 115