Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: Romantic mají padáka, zaslouženě

A jsme ve ve finále, první ročník soutěže X Factor zahájil finálová show velkolepým představením pod názvem Ohnivá noc v přímém přenosu.

Vše odstartoval řidič kamionu Jirka Zonyga, který si střihl píseň Oheň od kapely Lucie. Pustil se do toho naplno a s pořádnou vervou, kterou porotci ve složení Petr Janda, Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup chválili. „Já popravdě nikdy nechtěl být zpěvákem, byl jsem bubeník. Ale zpěvák ze mě není, je ze mě rocker,“ představil se Jirka ve svém medailonku.

První kapelou, která se ve finálovém večeru představila, bylo trio Za pět dvanáct. Těm Petr Janda vybral píseň od Maroon 5. Kamila Nývltová zase odstartovala svou partičku od 15 do 24 let. S písní od Jennifer Lopez to na podiu pořádně rozproudila. „

Ondřeji, to ti gratuluju, to je fakt dobrý úlovek,“ pochválil svého soupeře Petr Janda. Gábina Osvaldová Kamilu přirovnala ke koťátku, které by si zajisté každý chtěl odnést domu.

Skvělé divadlo dohromady se zpěvem předvedli všemi očekávaní All X, na které už televize Nova poutá jako na největší hvězdy celé soutěže... Říká se, to nejlepší na konec! A v tomto případě to rozhodně platilo, All X celé první finále uzavírali.

Celé dvě hodiny bylo na co koukat a nuda při X Factoru díkybohu nebyla. O to se nejvíce zasloužila svými pověstnými komentáři Gábina Osvaldová a pohotový a vtipný moderátor Leoš Mareš.

Rozhodnuto!
Hodinu měli diváci na to, aby poslali hlas svému favoritovi. Na výběr měli opravdu z pestré nabídky. Díky vyřazovacímu systému se dva soutěžící, kteří dostali od diváků nejmenší počet hlasů, ukázali na podiu se svou soutěžní písní ještě jednou. Z nich pak porota vybrala toho, kdo opravdu soutěž navždy opustí.

Do vyřazovacího boje se dostal Lukáš Javůrek od Gábiny Osvaldové a skupina Romantic ze stáje Petra Jandy. Nakonec se z postupu radoval Lukáš Javůrek, který repete zvládl na výbornou a mnohem lépe než strnulí Romantic. Zaslouženě proto zůstal v soutěži.

Komu fandíte v X Factoru? Kdo se vám v neděli líbil nejvíce?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242