Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto:

Krainovou obrali za oceánem

Modelka Simona Krainová byla okradena. V americkém Detroitu ji zloději na letišti vyfoukli kabelku, kterou měla v České republice jako jediná.

„Kabelka byla z pravé kozí kůže a stála 32 tisíc korun,“ prozradila Magazínu zástupkyně módní značky RaRe a Nolita, které je Simona tváří.

Při otvíračce nového butiku zmíněné značky v Praze ve Vodičkově ulici ale modelka dostala nový kousek. Naprosto stejný a k tomu ještě velkou kytici bílých růží. Ty byly zároveň blahopřáním k nedávným pětatřicátinám blonďaté krásky.

„Když jsme zjistili, že Simoně tašku někdo ukradl, neváhali jsme a z Itálie jí přivezli ještě jednu tu samou,“ dodala manažerka značky.

Křest
Otvíračka nového butiku se samozřejmě neobejde bez pořádného křtu. Ale stříhat pásku před vchodem nebo jen tak polévat něco šampaňským je nuda. Simona se rozhodla, že křest vezme do vlastních rukou a netradičně se šampaňského napila a poté svými ústy poprskala džíny, které symbolizovaly značku butiku.

Na krásné módní kousky oblečení se také přišly podívat „missky od Zapletala“ Radka Kocurová, Kateřina Sokolová, Veronika Chmelířová a Veronika Pompeová.

Kde je móda, tam nesmějí chybět ani moderátorka Kateřina Kristelová a její kamarád Sámer Issa nebo Lilian Sarah Fischerová s kamarádkou Terezou Zimovou. A tak nebylo divu, že všichni dorazili.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57