Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: Co je zač Anička Ungrová?

Mlaďounká Anna Ungrová vypadá jako křehká dívka, ale tahle finalistka X Faktoru se dokáže pořádně rozdovádět. Tipnuli byste si, že sbírá jednu poznámku za druhou, dostala důtku i dvojku z chování?

Ani v sexu prý už není žádný nováček. „První sex byl strašný, nelíbilo se mi to. Ale teď už je to v pořádku,“ řekla v rozhovoru pro deník Blesk s tím, že poprvé to nebylo s jejím současným přítelem Honzou. „Ne ne, tehdy mi bylo patnáct, to jsem ho ani neznala,“ uvedla.

 

Pár, jehož rozchod Anička div neoplakala v přímém přenosu, je spolu od září. Po krátké odmlce se dala dvojice znovu dohromady. „Pohádali jsme se a rozešli. Myslel si, že mám něco s Davidem Gránským. Ale David se mi jako kluk nelíbí, na takový šampoňáčky jsem byla ve čtrnácti. Teď už ne. David je jen můj dobrý kamarád,“ svěřila se Blesku.

 
Brečí skoro pořád

Ostatně, co se týká pláče, tím už je Anna v X Faktoru proslulá. Pláče prý, když je veselá, i když je smutná a koneckonců – i když ji něco nebo někdo rozzlobí. Sama přiznává, že brečí i tehdy, když neví, co má dělat. Obléci do sukně či šatů, to by znamenalo velký boj. „Nejlépe se cítím v hiphopových hadrech. Když mám kalhoty u kolen, je mi nejlíp,“ řekla o sobě.

 

Co se školy týká, mezi premianty rozhodně nepatří. Jasně, baví ji tělocvik, od tří let závodně lyžuje. Taky ji baví čeština, matika a chemie. „Na vysvědčení jsem teď měla tři jedničky, sedm dvojek, jednu trojku a tři čtyřky. Co mě nebaví, to je rozhodně kreslení. Jakýkoliv předmět, v němž se kreslí,“ utrousila.

 

Vedle známek plní její žákovskou poznámky. „Dostávala jsem jednu za druhou, to bylo v osmičce. Výsledkem byla dvojka z chování. Od deváté třídy už jsem byla v pohodě, zklidnila jsem se,“ citoval Annu Blesk.

 

Vedle sexu už si Anička vyzkoušela i alkohol a cigarety. „Kouřím nějakou dobu a díky tomu se mi hlas změnil k lepšímu,“ zakončila vycházející pěvecká hvězdička.

Co si myslíte o pěveckých kvalitách Anny Ungrové?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 260