Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Sex s Britney na prodej. Kdo dá víc?

Ex-přítel Britney Spears, paparazzo Adnan Ghalib se pěkně vybarvil. Bez jakýchkoli skrupulí totiž aktuálně nabídl k prodeji videonahrávku jejich vášnivých postelových hrátek.

Dvouhodinové video nabízí v nejvyšší rozlišovací kvalitě, erotickou nahrávku získá ten zájemce, který nabídne nejvyšší sumu peněz. Fotograf tak evidentně chce ze svého tříměsíčního vztahu s Britney, který je nyní již minulostí, vytřískat, co se dá. A neštítí se ničeho.

 
„Vážně rajcovní“

Lechtivá videonahrávka, která zpěvačce jistě způsobí nemalou ostudu, byla pořízena během jejich společné dovolené v Mexiku začátkem tohoto roku. Zdroj z Ghalibova okolí prozradil, že videonahrávka obsahuje dvacet minut čistého sexu a zbývající čas zachycuje jejich erotické hrátky.


"To video je vážně rajcovní. Adnan se vytáhl," pochválil jejich výkon zdroj s tím, že nejzajímavější na videu je fakt, že je vidět každý centimetr nahé kůže Britney Spearsové.
"Je to opravdu top kvalita. Takhle zblízka jste ještě neměli šanci Britney vidět," dodal zdroj.

 

Prozradil ještě, že zpěvačka má po celou dobu erotických hrátek na hlavě naraženou nevkusnou růžovou paruku, kterou si jako jedinou během úvodního striptýzu nesundala.

 

Další comeback na spadnutí?

Britney se po problémech, které ji provázely celý loňský rok i na začátku toho letošního, dává pomalu dohromady. Pod dozorem otce přestala divočit, pracuje na fyzičce, dochází do nahrávacího studia a podle některých zdrojů chystá brzký comeback na hudební scénu.

 

Mělo by se tak stát v hlavním městě hazardu Las Vegas, za vystoupení v tamním hotelu a kasinu Palms by mohla inkasovat až deset miliónů dolarů. Což je dobrá zpráva nejen pro ni, ale také pro jejího otce Jamieho, který praštil se svým původním zaměstnáním a o finance své dcery už se stará na plný úvazek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242