Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Carmen Electra / foto: egotastic

Královny pláží: Carmen Electra

Letní seriál o královnách pláží pokračuje opravdovou šlechtičnou, co se písku týče.

Při vyslovení jména Carmen Electra se mnoho mužů zasní a jejich pohledy matní. V hlavě se jim totiž začnou promítat zpomalené záběry z amerického seriálu Pobřežní hlídka.

magazin.cz

V tomto seriálu plném nádherných žen a vypracovaných mužských těl nahradila v roce 1997 dosavadní královnu písčitých pláží Pamelu Anderson. V té době ale už Carmen byla ostřílenou harcovnicí, co se showbusinessu týče.

magazin.cz
Už v roce 1987 totiž jako patnáctiletá získala nahrávací smlouvu v Los Angeles a měla za sebou vystupování na koncertech a v muzikálech.

magazin.cz

Hudební dráha nakonec i přes spolupráci s Princem, který jí vymyslel jméno Carmen Electra, nevyšla. Místo hlasivek přišlo na řadu její krásné tělo. A jak to tak v Americe bývá, na výsluní ji opět dostaly nahé fotky pro časopis Playboy.

magazin.cz

Po roli v seriálu nakonec přišly i nabídky z filmu. Electra zazářila v celkem vtipné komedii Sexuální praktiky pozemšťanů, aby se následně objevila v Scary Movie - Děsnej biják. Ta je parodií na horor Vřískot a dělá si legraci z nespočtu dalších výtvorů Hollywoodu.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 517