Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Brad Pitt zachraňuje na plátně i v životě

Holywoodský herec Brad Pitt se ukázal jako pohotový chlapík, který je kdykoliv připraven pomoci obyčejnému smrtelníkovi. Teď to prokázal v Benátkách, když jednoho ze svých mladých fanoušků zachránil před pádem do vodního kanálu.

Pitt přijel do Benátek představit svůj nejnovější snímek Burn After Reading. Když na lodi mířil k červenému koberci a projekci filmu, uvolil se ještě na pár chvil podepsat se lovcům autogramů. Skupina teenagerů zavalila žádostmi o podpis a náhle jeden z nich zaškobrtl a padal na bok lodi a do vody.

 

Herec, který byl nejblíže ze všech účastníků incidentu, ani na chvíli nezaváhal a okamžitě se vrhl na pomoc. Zachytil chlapce včas, ještě než se zcela zmáčel a ihned ho vytáhl na palubu člunu. Ujistil se, zda je v pořádku a ještě mu rychle dal autogram.

 

Incidentu byl přítomen velmi početný dav fanoušků, novinářů a fotografů, ale slavný herec si chvíle obdivu po rychlém zákroku dlouho neužíval. V houfu bodyguardů a asistentů kvapně zamířil na červený koberec. Jen se ještě ohlédl a zamával lovci autogramů.

 

„Ten kluk zoufale toužil po Bradově podpisu. Snažil se protlačit davem a v tu chvíli upadl. Brad ho ale na poslední chvíli zachytil,“ popsal nehodu svědek.

 
Další dvě děti

V Benátkách odpovídal Pitt také na celou řadu otázek ze soukromého života. Poněkud překvapivě se svěřil, že společně s Angelinou Jolie stále ještě nemají dost dětí. Nyní se starají o šest, mají tři dcery a stejný počet synů. Herec v Itálii prohlásil, že do roka by chtěli další dvě mimina.

 

„Dvojčata jsou bezvadná, chceme mít další dvě,“ utrousil dobře naladěný herec. Vedle stojícímu příteli a častému hereckému kolegovi Georgi Clooneymu, jenž zase čelil dotazům, kdy se konečně usadí a sám bude mít děti, v žertu nabídl, že se s ním o své ratolesti klidně podělí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 74