Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Šokující pravda o Britney Spears

Matka Britney Spears se v nové knize do dcerky pořádně obula a prozradila z jejího soukromí a zákulisí její strmé kariéry spoustu výbušných informací.

Lynne Spears si vůbec nebrala servítky a v knize zcela popřela dlouze budovanou image někdejší popové princezny. Slavná dcerka podle ní nebyl žádný andílek, ale řádný ďáblík. Odhalila, že Britney začala pít alkohol ve třinácti letech, o rok později přišla o panenství a v patnácti přešla na drogy.

 

O panenství přišla čtrnáctiletá Britney s o čtyři roky starším středoškolským fotbalistou. V knize plné šokujících odhalení dále Lynn Spears přiznává, že věděla o tom, kterak dcera ve svých patnácti letech začala koketovat s drogami. Stalo se tak tehdy, když přijela do Los Angeles nahrát své průlomové album „Baby One More Time“.

 
Na tour s kokainem

Matka si myslela, že jde o klasické teenagerovské problémy, ale bylo to nejspíše něco více. V šestnácti přistihli zpěvačku, když si na palubu soukromého letadla nesla ve své tašce vedle oblíbené marihuany také kokain. To byl další level, od třinácti už měla poměrně blízko k alkoholu.

 

Lynn Spears přiznala, že měla na svou dceru jen velmi malý vliv, alespoň co se týká jejího životního stylu. Už v šestnácti obrážela nejrůznější večírky, často se potloukala po barech s o pět let starším bratrem Bryanem.

 

Lynn ve knize zároveň zpytuje svědomí za to, že kývla na image Britney jako sexuálního objektu v tak mladém věku. Pokud ale měla tehdy soupeřit se staršími a sexy hvězdami jako Mariah Carey, „potřebovala být na trhu zavedena jako Lolita“, uvedla matka problematické zpěvačky.

 

Další pokus o comeback?

Šestadvacetiletá Britney se nyní už několik let pokouší o návrat na výsluní. Její poslední veřejné vystoupení na loňských hudebních cenách televize MTV ale skončilo katastrofou a naprostým propadákem. V posledních měsících to vypadá, že se Britney uklidnila, změnila svůj život, pracuje na kondičce a znovu piluje zpěv.

 

A prokázala i odvahu, když se po roce znovu představí na pódiu MTV, znovu při příležitosti udělování hudebních ocenění. „MTV hrálo v mé kariéře vždy důležitou roli, na jubilejním 25. ročníku cen nemohu chybět. Jsem nadšená, vzrušená, těším se,“ uvedla zpěvačka, nad níž už mnozí po všech excesech lámají hůl.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 355