Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cindy Crawford / foto: Shutterstock

Cindy Crawford to sekne i po čtyřicítce

Popravdě, tipovali byste ji na dvaačtyřicet let? Troufáme si tvrdit, že nikoliv.

Cindy Crawford to sekne stejně, možná ještě více, než zamlada, kdy odvážně brázdila módní mola a spolu s Claudií Schiffer, Naomi Campbell či Lindou Evangelistou určovala trendy.

Královna přehlídkových mol
Málokdy měla nějaká skupina modelek nad světem módy takovou hegemonii jako tato superkrásná čtveřice.

Můžete na to mít svůj vlastní názor, ale podle spousty fanoušků je tou, která ze zmíněných krásek stárne nejméně, právě Cindy Crawford.

magazin.cz

Tahle supermodelka vždycky věděla, jak přivést diváky přehlídky do varu. Smyslné pohledy a oduševnělá krása jí pokaždé propůjčovaly něco více. A že to umí pořádně rozbalit ještě dnes, ukázala Cindy na křtu časopisu Michigan Avenue Magazine.

Krásná máma
Cindy byla ve světle reflektorů a fotoaparátů jako doma. Evidentně nezapomněla, jak se před novináři postavit, aby ukázala své luxusní nohy a parádní tělo v černých šatičkách.

magazin.cz

Kdo by řekl, že je to dnes především matka dvou dětí a manželka Rande Gerbeho, kterého si vzala v roce 1998, tři roky po rozvodu s hollywoodskou star Richardem Gerem.

Kariéra Cindy započala v osmdesátých letech, přičemž za její největší úspěch je považována éra, kdy obletěla svět na obálkách většiny prestižních módních časopisů.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 202