Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Christina Aguilera provokuje fotkami

Novou desku Christiny Aguilery provázejí - jak jinak - provokativní obrázky.

Zpěvačka Christina Aguilera, které začátkem listopadu vyjde album největších hitů Keeps Gettin' Better, si nechala nafotit pěkně žhavé promo fotky. Dokonce sama uznává, že jsou nejodvážnější v její pěvecké kariéře. I když o tom by se dalo polemizovat.

magazin.cz

Několikanásobná držitelka ceny Grammy musela o svou kariéru tvrdě bojovat. Narodila se přísnému otci, důstojníkovi americké armády latinskoamerického původu, který - jak sama popisuje - byl velmi přísný, fyzicky i citově hrubý.

Po rozvodu rodičů žila s matkou, Kanaďankou s německými, anglickými, irskými a dánskými geny, u své babičky v dělnické čtvrti na předměstí Pittsburghu.

magazin.cz

Babička jí naštěstí podporovala v její touze stát se zpěvačkou, protože rozpoznala její talent. Díky ní Christina již ve čtrnácti letech nahrála svůj první singl All I Wanna Do, duet s japonským zpěvákem Keizem Nakashim. Brzy byla známá jako malá holka s velkým hlasem.

magazin.cz

Opravdu prorazit se jí podařilo v roce 1998, kdy nahrála píseň Reflection pro disneyovský film Mulan. Následovala nabídka od nahrávací společnosti RCA Records, podpis smlouvy a první album jednoduše pojmenované Christina Aguilera. To jí vyneslo Grammy za nejlepšího nováčka.

magazin.cz

Po třech letech, v roce 2002, vychází album Stripped. To nebylo sice kritikou přijaté tak nadšeně jako debut, ale prodávalo se i tak více než dobře. V té době se začala prezentovat jako sexuální symbol, nechává se nahá nafotit pro Maxim, Rolling Stone a CosmoGirl!.

magazin.cz

Ve své provokativní image, které říká Xtina, což má být její temná stránka, pokračuje i v následujících letech. Také se nechala odbarvit na platinovou blond a přijala image ala Marilyn Monroe.

Začíná se spekulovat o její bisexualitě, v jednom rozhovoru totiž prohlásila: "Přijde mi víc vzrušující dívat se na ženy než na muže. Promiňte, prostě ráda experimentuji se svojí sexualitou. Jestli to má znamenat dívky, tak ať".

magazin.cz

Zatím poslední studiové album Back To Basics vyšlo v roce 2005 a Christina je opět miláčkem kritiky. Christina se také postupem času ve svých výstřelcích uklidnila.

Na konci roku 2002 začala chodit s Jordanem Bratmanem a v únoru 2005 oznámili své zasnoubení. Svatba proběhla 19. listopadu 2005 v Napa Valley v Kalifornii. V Dublinu pak o rok později slavili své první výročí.

Dne 12. ledna 2008 porodila Christina v losangeleské nemocnici Cedar Sinai chlapce. Dostal jméno Max Liron.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 591