Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: mtv.com

Nejvlivnější děti světa žijí v Hollywoodu

Díky svým stylovým oblečkům, stylovému účesu a stylovým rodičům je nejvlivnější dětskou celebritou podle magazínu Forbes dcera herců Toma Cruise a Katie Holmes, dvouletá Suri Cruise.

Pravidelně paparazzi pronásledovaná holčička předstihla loňskou vítězku Shiloh Jolie-Pitt a vévodí Top 10 hollywoodských mrňat.

magazin.cz

 

Na druhém místě je zmiňovaná dvouletá Shiloh, dcera dalšího ostře sledovaného páru, také třetí a čtvrtá pozice patří dětem Brada Pitta a Angeliny Jolie. Třetí je tříletá Zahara, čtvrtý její bratr Pax, jemuž je o rok více.

 

Aby zkompletoval listinu deseti nejsledovanějších dětí světa, sledoval Forbes 50 potomků celebrit mladších pěti let, zaznamenával zmínky o nich v tisku a na internetových serverech za uplynulý rok. Na základě tohoto zájmu pak vynesl verdikt uveřejnil pořadí.

 
Jasná jednička

Suri byla jasnou jedničkou, blogy o ní psaly suverénně nejčastěji, objevila se také v neuvěřitelných 1300 novinových článcích. Psalo se o všem možném, co malá Suri jí, pije, s čím si hraje, co jí rodiče oblékají. Čtenáře evidentně zajímala sebemenší podrobnost ze života malé hvězdičky, která se teprve začíná učit vnímat popularitu svých rodičů.

magazin.cz

 

V první pětce je vedle hereckých ratolestí i roční Sam Alexis Woods, dcera světové golfové jedničky Tigera Woodse a jeho ženy-modelky Elin Nordgren. Ti nyní očekávají další přírůstek do rodiny a masivní zájem médií se dá očekávat i v jeho případě.

 

Další děti v desítce? Cruz Beckham, syn Davida a Victorie Beckhamových, dále Matilda Rose, dcera zesnulého herce Heatha Ledgera, adoptivní tříletý syn Madonny a Guye Ritchieho David Banda, syn Britney Spears Sean Presto Federline a Sam Sheen, dcera rozvedené herecké dvojice Charlieho Sheena a Denise Richards.

 

Příští rok? Zájem nepoleví

Editoři bulvární magazínů soudí, že tyhle děti budou v centru pozornosti i příští rok. Lidi si totiž v době finanční krize raději přečtou jejich příběhy, než aby sledovali, kterak se jim rozplývají úspory před očima. „Je lepší koukat na hezké obrázky Suri než na zprávy z burzy,“ uvedla Dina Sansing z časopisu US Weekly.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 158