Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Price / foto: Splash

To je tělo! Jordan je sexy i po třech dětech

Britská fotomodelka a zpěvačka Jordan má tři děti, ale přesto záviděníhodnou figuru...

Nejstarším dítětem je šestiletý Harvey, který bohužel trpí několika vrozenými vadami, mimo jiné je téměř slepý a byl mu diagnostikován syndrom pomalého růstu. Jeho otcem je slavný fotbalista tmavé pleti Dwight York. S ním se ale Jordan rozešla ještě před narozením prvorozeného syna.

Modelka se o Harveye stará naprosto oddaně a dokonce byla v prestižní britské anketě zvolena dokonce Matkou roku. Takže na povídačky o tom, že by děti zanedbávala kvůli kariéře, zapomeňte...

magazin.cz

V roce 2004 se Katie Price potkala se zpěvákem Peterem Andre a byla to láska jako trám. Tedy ještě pořád je. Katie si ho po ročním vztahu vzala a má s ním dvě děti - tříletého syna Juniora a roční dceru Princess Tiáamii. Její druhé exoticky znějící jméno si rodiče vymysleli sami a prý má pro ně velmi silný význam.

magazin.cz

Jordan i po třech porodech vypadá naprosto úžasně, dlužno ale dodat, že na tom mají velkou zásluhu zruční plastičtí chirurgové.

O Katie se dokonce říká, že je přímo závislá na plastických operacích - má změněný tvar rtů, které má také zvětšené, pravidelně chodí na bělení zubů, několikrát byla na odsátí přebytečných špíčků z břicha, hýždí a stehen a samozřejmě nesmíme zapomenout na několikrát operované poprsí. Výsledek je ovšem fenomenální...

magazin.cz

Ve Velké Británii patří k celebritám číslo jedna, pravidelně plní stránky prestižních magazínů, kde hrdě předvádí své luxusní sídlo a chlubí se svými milovanými dětmi. Stejně jako svými luxusními a milovanými křivkami.

magazin.cz

Kromě kariéry fotomodelky a občasné zpěvačky se věnuje také psaní knih. Na svém kontě má pornoromán Crystal a autobiografii. Navrhuje také spodní prádlo, které má podle jejích slov sedět každé postavě.

magazin.cz

Sama Jordan, jež vlastní gigantické prsní implantáty, měla problémy se sháněním hezkého prádla, které by jí přesně padlo, a tak se rozhodla, že se stane návrhářkou a tak také učinila. Dnes je prádlo značky Katie Price mezi ženami všech tvarů velmi oblíbené.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 334