Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
George Clooney / foto: Archiv

Chodit s Georgem Clooneym je peklo

Jaké je to chodit s jedním z nejpřitažlivějších mužů planety? Prý nic moc.

Sarah Larson a George Clooney svůj rok trvající vztah ukončili teprve nedávno. Ale zdá se, že Larson toho moc nelituje. Říká, že objevovat se s Clooneym na veřejnosti prý bylo hrozně stresující.

"Byl to strašný stres, protože George lidé milují, a být pořád ve středu zájmu veřejnosti mi dost cuchalo nervy," řekla Sarah reportérům Access Hollywood, když se jí ptali, jaké to bylo chodit s jedním s nejpřitažlivějších mužů na světě.

"Fakt to byl dost záběr. Mám dojem, že jsem do toho vstoupila hodně nepřipravená, a občas jsem neměla ponětí, jak se správně chovat," vypráví Sarah.

Rychlý konec
Sarah se s Georgem seznámila, když pracovala jako servírka koktejlů v Las Vegas. Brzy spolu začali chodit a Sarah byla první přítelkyně, kterou s sebou George Clooney vzal na předávání Oscarů. Ačkoliv Sarah mlčí o tom, kdo vztah vlastně ukončil, potvrdila, že rozchod byl "rychlý" a s Georgem už není v kontaktu.

"Rozešli jsme se rychle. To víte, rozchody jsou těžké, ale lidé jdou dál. Už dlouho jsem s ním nemluvila. Neznamená to, že bychom na sebe byli nazlobení, ale prostě nejsme v kontaktu. Když se s někým rozejdete, není to lehké, ale život jde dál," dodává rozumně bývalá servírka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52