Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Korzet piercing / foto: bmezine

Korzet piercing. Stáhněte si kůži!

Zdobení těla nejrůznějšími tetováními či piercingy je stálý trend. Vymýšlení originálnějších stále „šílenějších“ ozdob je doslova sportem. Důležité je šokovat. Takové jsou i korzet piercingy.

Ty jsou zajímavým příspěvkem do světa piercingu. Myšlenka je jednoduchá, kdekoliv na tělo umístěte piercingy, nejlépe na záda či břicho (ale možné je umístit je i na ruce apod.), a pak jimi protáhněte pásku či stuhu na principu tkaniček do bot.

magazin.cz


Výsledkem je „živý“ korzet, který prý nejlépe vynikne v šatech s odkrytými zády…

 

I když na náš vkus trochu „cirkusová“, určitě je to technika, která dokáže upoutat řadu lidí. A pomůže vyčlenit se z davu.

magazin.cz

 

Nutno dodat, že většinou jsou piercingy umísťovány na tělo krátkodobě, aby nezpůsobily zdravotní obtíže. Vzhledem ke svému umístění, nejčastěji na zádech, by totiž bylo velmi obtížné se o ně dlouhodobě starat.



Ačkoliv stahování těla do korzetů má dlouhou historii, samotné korzet piercingy tak staré nejsou. Začaly se objevovat s rozvojem celé scény okolo piercingů v druhé polovině devadesátých let minulého století.

magazin.cz


Zajímavostí je, že stejně jako původní korzety, i ty stvořené z piercingů nejčastěji aplikují na své těla ženy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 486