Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Brad Pitt vyvolává duchy

Angelina šílí z nejnovějšího koníčka svého partnera Brada Pitta!

Hollywoodský herec Brad Pitt měl zřejmě už dost ustavičného štěbetání své partnerky Angeliny Jolie i šesti neposedných potomků. Proto se rozhodl raději naslouchat tichému a neviditelnému světu mrtvých. Tam hledá odpovědi na řadu palčivých otázek, které ho poslední dobou začaly tížit.

Brad by prý rád věděl, jak má užitečně naložit se zbytkem svého života, nebo jaký je vůbec smysl všeho bytí. Odpovědi hledá spolu s proslulým kalifornským médiem ve světě duchů. Jak magazínu Star prozradil jeden z jeho přátel, Brad je vyvoláváním duchů naprosto fascinován a každý den bez spojení s duchovním světem prý považuje za promarněný.

"Brad zcela propadl komunikaci s duchy. Je zcela u vytržení, že může rozmlouvat nad světovými otázkami s někým, koho nevidí, ale o kom je přesvědčen, že transformací v nehmotnou bytost nabyl osvíceného vědomí," prozradil zdroj.

Velký problém s Bradovým duchařením má prý Angelina, která pro jeho novou zálibu nemá žádné pochopení a považuje ji za šarlatánství.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 107