Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kopírujete si zadek? Lidé to dělají nejčastěji

Známe to všichni, skoro každý z nás si někdy na kopírce okopíroval svůj obličej nebo jinou část těla. Co si ale lidé kopírují nejčastěji?

Pod tlusťochem praskla kopírka v přímém přenosu
Jeden tlusťoch si chtěl okopírovat vlastní velký zadek, bůh ví, komu ho chtěl posílat, ale jisté je, že ještě než si své pozadí stačil zvěčnit, kopírka nevydržela, praskla a chlap zůstal trčet v hromadě střepů, možná ho pak na podobné vylomeniny přešla chuť.

Aby toho nebylo málo, v místnosti, kde kopírka stála, byla kamera, takže video s rozsednutou kopírkou už oběhlo celý svět.

Video:

23 % poruch kopírek způsobují kopírované zadky
Je to magor? Možná, ale není zdaleka sám, kdo zatoužil mít zvěčněnou svou sedací část. Podle jistých průzkumů je celých 23 % poruch na kopírkách zaviněno tím, že si na ně lidé sednou, protože si chtějí okopírovat zadek.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Vice Magazine a fotografka Maggie Lee posbírali pár fotek toho, jak takového kopírování může vypadat během procesu a jaké obrázky z kopírek potom lezou. Pokud jde o menší přenosnou kopírku, jde všechno snáz. Prostě si ji položíte na zem a můžete kopírovat, jak je libo. Prsa, rozkrok, cokoli.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Nebezpečí při kopírování lidského těla
U velkých kopírek ve velkých firmách vám ale hrozí mnohé nebezpečí. Jednak tu mohou být zabudované kamery jako v případě rozsedlé kopírky, v níž uvízl zmiňovaný tlusťoch, ale to není to jediné, co se vám může stát.

Právě proto, co si lidé tak často rádi fotí, je dost nebezpečné chtít si okopírovat třeba jazyk, nevíte, co po kom lízáte. Stejně nechutné to v podstatě může být i s obličejem. Takže když už si chcete nutně něco z vlastního těla okopírovat, doporučujeme nejdřív si kopírku pořádně umýt.

A co jste si někdy okopírovali vy? Jak bylo těžké se na kopírku dostat a povedly se snímky?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 542