Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse bude stát nevěra 66 mega

Amy Winehouse by měla bývalému manželovi Blake Fielder-Civilovi zaplatit 3,6 milionu, což je v přepočtu téměř 66 milionů korun. Jde o porozvodové vyrovnání, jelikož přiznala, že během manželství byla svému muži nevěrná.

Autorka hitu Back to Black se ve čtvrtek u londýnského nejvyššího soudu po dvouletém manželství s Blakem Fielder-Civilem rozvedla poté, co si oba manželé vyslechli prozatímní rozhodnutí soudu o rozvodu. To znamená, že pokud soud neobdrží žádné další důkazy během následujících šesti týdnů, jejich rozvod bude formálně schválen.

Fielder-Civil podal letos v lednu žádost o rozvod, kterou odůvodnil nevěrou své manželky. Viděl totiž na fotkách, jak během své dovolené na St. Lucii dovádí s jiným mužem.

Po čtvrtečním slyšení vyšlo najevo, že se Winehouse k manželské nevěře přiznala již o osm měsíců dříve, než byla žádost o rozvod podána. V soudních spisech se k důvodu rozvodu uvádí: "Odpůrkyně se mi v dubnu 2008 přiznala k nevěře."

V jiném spise je zaznamenána odpověď Winehouse na otázku "Přiznáváte se k nevěře uvedené v této žádosti?", která zní "ano". Jméno svého milence v dokumentech neuvedla.

Od dubna 2008 žije manželský pár odděleně. Winehouse, která má dle odhadů jmění ve výši 15 milionů dolarů (v přepočtu 274,5 milionů korun), souhlasila s úhradou soudních výloh.
Odhaduje se, že bude svému bývalému manželovi muset uhradit vyrovnání ve výšil 3,6 milionů dolarů (v přepočtu 65,9 milionů korun).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53