Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Sámer Issa zuří: Nejsem gay!

Zpěvák Sámer Issa, bronzový SuperStar z roku 2004, se chystá na pár dní utéct z České republiky do Francie. Jakmile dokončí poslední úpravy na svém novém cédéčku, zabalí kufry a tradá pryč.

Idol českých dívek je totálně zhnusený informacemi o tom, že je homosexuál. "Mám toho už dost. Podal jsem trestní oznámení na neznámého pachatele. Nevím, proč si o mně někdo neustále něco vymýšlí. Začalo to tím, že jsem na drogách. Ukázalo se, že to není pravda, a teď zase tohle," zlobí se Sámer Issa a doufá, že soud ho - podobně jako nedávno herce Lukáše Vaculíka - očistí.

Nejnovější kauza mu vadí především kvůli jeho rodičům, kteří nemají pro synovy nejrůznější výstřelky pochopení. "Každý, kdo mě zná, ví, že to tak není. Měl jsem tolik holek, jako málokdo," chlubí se Sámer a tvrdí, že jinak proti gayům vůbec nic nemá.

"V showbyznysu je jich hodně, jsou vlivní, vážím si jich. Pokud bych s nějakým klukem něco měl, už dávno by se to rozkřiklo. Nevím proč takovou věc někdo vytáhl a zrovna teď, asi není o čem psát," přemýšlí nahlas Sámer a spekuluje, co a kdo za útokem na jeho osobu může být.

"Zavinila to Agáta, je to zhrzená milenka, nemůže mi odpustit, že o ni nemám zájem. Její vyjádření v rádiu bylo skutečně nešťastné," říká Sámer Issa na adresu modelky Agáty Hanychové, dcery herečky Veroniky Žilkové. Své bývalé přítelkyni, o které se říká, že Sámera stále miluje, prý Issa nikdy neodpustí, že o něm před posluchači prohlásila, že je homosexuál...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 159