Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hit internetu: poskočte si na posteli pro fotku

Nejnovější zábavou šířící se webem je focení se při skákání na posteli. Tím ovšem zábava nekončí, podstatnou částí je i vyvěšení výsledných fotek na web hotelu či blogu.

Takzvanému bed-jumping neboli postelovému skákání se zatím aktivně věnují stovky lidí, jejich fanoušků je ale mnohonásobně víc. Každý z následovníků je extrémnější než jeho předchůdci a vynalézavost jak využít postel jako trampolínu nezná mezí.

magazin.cz
magazin.cz

Hodně náročné muselo být secvičení synchronizované supermanovské pózy či zkrocení neposlušného telefonu a novin zároveň. Podle tvůrců stránek se postelové skákání stává vysoce návykovou záležitostí a jakmile mu jednou skokan propadne, nemá šanci přestat. Původní myšlenkou bylo zlidštit neosobní hotelové pokoje a ukázat, že i v takovém prostředí se dá zažít trochu zábavy.

magazin.cz
magazin.cz

Nejzajímavějším přispěvatelem byl zatím tým závodníku aerobiku reprezentující Austrálii. Jeho členové poslali během cesty na národní mistrovství v Adelaide spousty fotografií, které jsou teď k vidění na www.bedjump.com

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 168