Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Steven Klein pro Dolce & Gabbana

Na těchto fotkách Madonna vypadá na pětadvacet!

Sice tvrdí, že práh jejího domu nesmí překročit žádné mléčné výrobky, cukr nebo uzeniny, ale zdá se, že v soukromí Madonna není domácí tyran, ale spíš předoucí kočka.

Královna popu se právě představila v nové kampani pro firmu Dolce & Gabbana, v níž myje nádobí, připravuje zeleninu a dokonce jí rukama těstoviny obalené hustou omáčkou.

Pro někoho kdo přežívá na přísné makrobiotické dietě, jde o pořádně velkou změnu stravovacích návyků.

magazin.cz

Fotografie představující Madonnu coby hospodyňku byly uveřejněny v prosincovém čísle italské mutace Vanity Fair, jsou ukázkou kolekce Dolce & Gabbana pro jaro a léto 2010.

Návrhář Stefano Gabbana prozradil módnímu časopisu, že Madonna doma skutečně nádobí myje. „Ona je velice praktická žena,“ řekl a přiznal, že viděl hvězdu, která má italské předky, jíst špagety. „ Je vidět, že v tom má praxi.“

Módní kampaň je inspirována italským filmovým neorealismem, který Madona dobře zná, jak prozradil Gabbana. „Naše kolekce se jí velmi líbí. A má působivé znalosti o italské kinematografii."

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 97