Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gagatar / foto: destinationcreation.com

Gagatar – když zkřížíte Lady Gaga a Avatar

Nový objev na poli popkultury!

Vtipálci si zase hráli. Tentokrát si položili otázku: Co se stane, když zkřížíte dvě nejvíce smrtící ikony popkultury současnosti – Lady Gagu a Avatar?

Zapracovali na hloubkovém výzkumu, provedli sérii pokusů ve švýcarském institutu CERN, spolu s nejvýznamnějšími vědci z NASA strávili mnoho bezesných nocí, ponořili se až na dno Mariánského příkopu, pátrali pod himalájskými ledovci tak dlouho, až se dobrali zdárného výsledku! Objevili nového tvora, kterého nazvali Gagatar!

Aby získali podobu nového supertvora, užili nejnovějších postupů grafické manipulace. Umělci z DestinationCreation.com nakonec sestrojili video, které ukazuje pomalou přeměnu skandální zpěvačky v mírumilovného Gagatara.

Krok za krokem uvidíte jak se oči Lady Gaga zvětšují, získávají kulaté obrysy, žlutou barvu, pomalu sledujeme růst a změnu tvaru uší, pozvolné modrání až ke konečnému výsledku, který jako by přistál ze vzdálené Pandory.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162