Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gwyneth Paltrow / foto: Shutterstock

Gwyneth Paltrowová přišla o zadek a je zase kočka

Herečka se zase dostala do formy a hlavně se konečně "popasovala" se svým povislým zadkem.

Držitelka Oscara a matka dvou dětí, pětileté dcery Apple a tříletého Mosese, zřejmě také mile překvapila jejich otce, hudebníka Chrise Martina. Usilovně cvičila se známou trenérkou celebrit Tracy Andersonovou a nyní je sama ohromená tím, jak jí Tracy pomohla změnit vzhled.

Na sociální síti GOOP Gwyneth napsala: "Nakopla mě a můj dříve povislý zadek je teď ve formě. Já jí za to budu navždycky vděčná."

Sedmatřicetiletá kráska na své kartě také připojila videonahrávku s cviky své trenérky zaměřenými na paže. Diva je cvičila, když se připravovala na svou roli ve filmu Iron Man.

"Tohle dělá zázraky, zvláště, když máte uvolněnou kůži a svaly na horní části paže," napsala na GOOP.

Tracy se stala mezi hollywoodskou smetánkou obrovským hitem. V řadě jejích klientů nalezneme Jennifer Anistonovou, Madonnu a Courteney Cox-Arquetteovou.

Ta o ní pochvalně prohlásila: "Slyšela jsem o ní od přátel, kteří znali její fantastické výsledky. Taky jsem viděla úžasné změny, které jsem už nepovažovala za možné. Můj zadek se zvedl, moje paže jsou pěkně vytvarované a mám pevnější pokožku, která zase těsně obepíná svaly."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33