Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney pro Candie´s / foto: Candie´s

Britney má skvělou kampaň. Pomohl Photoshop?

Je Britney opravdu kočka, nebo se stala obětí grafiků?

Zpěvačka Britey Spearsová absolovovala světové turné, které jí dalo pořádně do těla. Ono to není jednoduché skákat, tančit a běhat dvě hodiny po pódiu a ještě u toho zpívat. Zkuste si to někdy.

Každopádně podle poslední kampaně, kterou nafotila pro oděvní firmu Candie´s se zdá, že perné turné hodně pomohlo jejímu tělu. Na fotografiích ukazuje báječnou figuru. Nebo stejně jako posledně pomohl k dokonalému výsledku Photoshop a šikovné ruce kouzelníků – grafiků?

Když porovnáte záběry, které vznikly ze zákulisí focení, a výsledné propagační obrázky, vypadá to, že nějaká ta retuš asi proběhla. Ale rozhodně ne v takové míře jako v tomto případě.

magazin.cz
magazin.cz

Snímky pořídili ti nejpovolanější z nejpovolanějších - Annie Leibovitzová, Mark Seliger a Terry Richardson.

Na fotografii od Terry Richardsona se osmadvacetiletá matka dvou dětí tulí k plyšovému medvídkovi. Na bílém pozadí pózuje oblečená v květinkové podprsence a sukýnce.

Na snímcích od Annie Leibovitzové, která často fotografuje obálky pro světový magazín Vanity Fair, se Britney z nevinné holčičky proměnila v osudovou ženu. Černé pozadí, černé šaty s výstřihem evokujícím aztécký náhrdelník.

magazin.cz

Fotograf Mark Selinger naaranžoval zpěvačku do nejpropracovanější polohy a zachytil ji ve místnosti ve stylu šatny Moulin Rouge.

magazin.cz


magazin.cz

K fotografiím Britney podotkla: „Vím, že mí fandové mají rádi cool fotky. Jsem velmi šťastná, že mohu pracovat pro Candie's již druhou sezónu.“

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92