Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Twitpic

Chudák Paris. Zase je pro srandu.

V některých případech si internetová komunita nedokáže pomoci...

S celebritami nabarvenými na modro se roztrhl pytel. Neunikla ani Paris Hilton, která obdržela svůj obrázek, kde ji nějaký vtipálek transformoval do podoby mimozemského národa Na'vi. Nicméně to vzala s humorem a dokonce si ze sebe udělala legraci, když fotku poslala na svou stránku na Twitteru. Umíte si představit příslušníka přírodního národa, jak po nebezpečném pralese pobíhá ve zlatých šatech?

magazin.cz


Že se jí taková sranda nemůže dotknout, potvrdila i v doprovodném textu: „Někdo ze mě udělal postavu z Avatara. Ha ha ha.“

Jeden z jejích fanoušků zareagoval: „Kdybych já byl producentem, vybral bych si tě do role.“ Patrně ještě neviděl Paris v opusu Kráska a Ošklivka, podotkl vtipně The Sun.

Aby dokázala, že má ráda legraci, a že posměšky na adresu své osoby bez problému unese, zveřejnila Paris před časem jiný pozměněný obrázek: tentokrát jí prohodily hlavu s čivavou Tinkerbellem.

magazin.cz

Sluší jim to, že :)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 161