Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga si pořizuje umělý penis

Myslelo se, že má vlastní!

Ultra-popová zpěvačka Lady Gaga dál šokuje. Prohlásila, že když už byla kvůli svému stylu, který předvádí na vystoupeních, nařčena z toho, že je hermafrodit, klidně na pódiu předvede i umělý penis.

Zpěvačka hitu Bad Romance už je nějakou dobu pronásledovaná spekulacemi o tom, že prodělala změnu pohlaví, případně že je oboupohlavní. Sama kroutí hlavou nad tím, odkud se povídačky o ní jako o hermafroditovi berou, a má v plánu vypořádat se s nimi "uměleckou cestou".

Ptáka na rozkrok
"Chci si na svůj rozkrok připnout ptáka," uvedla třiadvacetiletá diva. "Všichni víme, že nejžhavějším drbem v poslední době je to, že ho mám. Tak proč bych svému publiku nedala, co chce?"

Zpěvačka už se těší, jak všem ukáže, jaký má penis: "Ráda bych se k tomu vyjádřila krásnou, uměleckou cestou. Chci ‚ho' všem ukázat. A tento svůj umělecký kousek nazvu ‚Lady Gaga Dies Hard' (Lady Gaga umírá ‚s tvrdým' - překl.).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 113