Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney / foto: repro Daily Mail

Poznej rozdíl: Britney s photoshopem a bez

Vypadá hůř a hůř.

Britney Spearsová už je sice nejspíš venku ze své turbulentní životní fáze, kdy si míchala koktejly z léků a alkoholu a zápasila o své děti, ovšem někdejší krasotinka z ní už asi nikdy nebude.

Britney oficiálně:

magazin.cz

To je síla!
Posuďte sami. Britney byla spatřena na ulicích amerického města Los Angeles, a kdyby fotografové neměli extra cvičené oči, zřejmě by ji nepoznali. Tohle že je ten sexsymbol, který si má získat zpět přízeň většiny mužů na světě? Tak to půjde opravdu těžko!

Britney má pocuchané, mastné vlasy zatočené do nepěkného uzlíku, poďobanou tvář, je opuchlá a obtloustlá. Make-up i náušnice z osmdesátých let. Aby toho nebylo málo, vypravila se na procházku v příšerné dřevorubecké košili.

Britney v soukromí:

magazin.cz

Úspěch xichtu navzdory
Reálná Britney se stále více liší od té, kterou vídáme ve videoklipech či v nejrůznějších reklamních kampaních. Například té nedávné na oblečení Candie.

Tam zpěvačka vypadá snad ještě lépe než na začátku své kariéry, jenže těžko jen domýšlet množství retuší, jimiž ty obrázky musely projít.

Jak Britney Spearsová vypadá ve skutečnosti, nejspíš už nikoho nezajímá. Všichni hltají jen to, jak jim ji ukazuje televize či časopisy. Možná i proto stále patří mezi nejúspěšnější zpěvačky. Loni měla velmi populární turné s 97 koncerty a vydělala si zhruba 230 milionů korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 146