Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Bělení zubů, které opravdu funguje

Myslíte to se zdravím a krásou svých zubů opravdu vážně?

Vyzkoušejte White Pearl, nejoblíbenější bělení zubů v ČR. Stejně jako tisíce dalších žen a mužů budete nadšeni jednoduchostí použití a viditelnými výsledky. S krásným úsměvem budete atraktivnější a úsměv bude vaší ozdobou. Bílé zuby jsou dnes samozřejmostí a vyjadřují schopnost a ochotu pečovat o svůj vzhled. Proč tedy pokazit svůj vzhled zažloutlým úsměvem, když mít krásně bílé zuby je tak jednoduché...

White Pearl bělí zuby profesionálně, bezpečně a v pohodlí domova. Nemusíte chodit k zubnímu lékaři a platit za bělení zubů několik tisíc korun. Bělení přitom probíhá shodným způsobem jako v ordinaci u zubního lékaře. Používá šetrnou a klinicky ověřenou účinnou látku karbamid peroxid 10%. Gel se nanáší do pryžových aplikátorů, které přesně kopírují Vaše zuby a zaručují tak maximální efekt při působení gelu. White Pearl navíc působí preventivně proti paradentóze, zubnímu plaku a kazivosti zubů. Vaše zuby budou nejen krásnější, ale i zdravější.

magazin.cz


Proč používat White Pearl?

White Pearl je nejpoužívanějším bělením zubů v ČR. Obsahuje profesionální stomatologický bělící gel a tím přesouvá stomatologické bělení do pohodlí domova. Technologie bělení je shodná s ordinačním bělením, avšak cenově dostupnější.

Bělící gel neobsahuje částice, které zuby brousí, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině. White Pearl navíc obsahuje vysoký podíl fluoridů, které posilují chrup a zubní sklovinu tím aktivně chrání. Koncentrace účinné látky karbamid peroxid je 10%, což zaručuje kvalitní bělení bez rizik. Ve stomatologických ordinacích se běžně používá k bělení zubů i karbamid peroxid v koncentraci přes 30 %. Při působení White Pearl 30 minut denně jsou viditelné výsledky již za několik málo dní (závisí na příčině zabarvení chrupu).

Jak bělení zubů White Pearl probíhá?

Je bělení bezpečné? Odpovědí je několikaleté testování...
White Pearl se specializuje výhradně na bělení zubů a péči o zuby. Výrobek prošel přísnými klinickými testy a jeho kvalitní účinky byly ověřeny na stomatologické klinice fakultní nemocnice v Košicích. Je registrován jako zdravotnický prostředek a při jeho výrobě jsou dodržovány ISO normy. Účinná látka karbamid peroxid je používána ve stomatologii již několik desítek let bez zaznamenání vedlejších účinků. Jedinou podmínkou pro bělení zubů je zdravý chrup.

Výhody bělení White Pearl:
* Vybělí i velmi zažloutlé zuby (kouření, pití kávy, stáří, léky)
* Gel rovnoměrně obklopí zub a bělí ho po celém povrchu.
* Obsah fluoridů, které výborně regenerují zuby a působí proti zubním kazům
* Tvarovatelné aplikátory (které jsou obsahem balení - 3ks) zabrání polknutí gelu nebo jeho rozšíření na rty apod. Navíc chrání gel před zaschnutím či smísením se slinami.
* Dezinfekce dutiny ústní
* Prevence proti paradentóze
* Pouze účinná látka karbamid peroxid prokazatelně bělí zuby, a proto ji již několik let stomatologové používají

Obsah balení White Pearl:
* 4x tvarovatelný aplikátor (podobný zubnímu chrániči, který si v dutině ústní vytvarujete tak, aby dobře kopíroval zuby)
* 2x tuba se speciálním bělícím gelem (130g = 130ml kvalitního bělícího gelu, který vystačí až na 130 jednotlivých bělení horního i spodního chrupu)
* 1x tuba pro plnění aplikátoru
* praktický návod k použití s otázkami a odpověďmi

Chcete více informací?
Na našich webových stránkách můžete navštívit poradnu nebo si přečíst reference těch, kteří White Pearl již používají. Podrobné informace o bělení zubů jsou k dispozici na portálu beleni-zubu.cz. Další videa naleznete na našem kanálu YouTube.

Kde zakoupíte White Pearl?
Balení obsahuje 65 ml nebo 130 ml bělícího gelu, který vydrží na 65 resp. 130 jednotlivých bělení. Balení 65 ml stojí 450,- Kč a 130 ml zakoupíte za 595,- Kč. Svěřte svůj úsměv nejprodávanějšímu bělení zubů v ČR, výsledky vás přesvědčí. Krásný úsměv přitom nestojí víc než návštěva u kadeřníka, dobré víno nebo dobrá večeře.

Zakoupíte v internetovém obchodě krásný úsměv.cz, v síti drogerií Rossmann, Schlecker, DM Drogerie nebo ve vaší lékárně.


Zakoupit on-line za garantovanou cenu + poštovné a balné zdarma.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47