Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Jsou jí tři, bude nejmladší tatérkou světa!

Někdy na věku nezáleží.

Většina dětí neumí ve třech letech ani pořádně držet tužku, ale tento prcek umí zacházet s tatérskou pistolí. Tříletá Ruby Dickinsonová se stane patrně nejmladší tattoo umělkyní na světě. Všemu ji naučí její otec, který provozuje salon ve Walesu.

Pan Dickinson si dokonce nechal ve Spojených státech na zakázku vyrobit tatérskou pistoli, která padne malé holčičce perfektně do ruky. Tu dostane spolu s ostatní výbavou ke čtvrtým narozeninám. „Ruby už se nemůže dočkat. Nemluví o ničem jiném, než jak bude tetovat až vyroste.“

magazin.cz

Umí pavouka
Prcek zatím bere hodiny každý den, když se vrátí ze školky. Trénuje na panenkách v obchodě svého otce. Až mi bude čtyřicet, nechám si od ní vytetovat něco na nohu, slibuje otec. Dodejme, že to je za čtyři roky a Ruby bude sedm.

Ovšem něco musí holčina zvládnout nakreslit do kůže ještě dříve. S otcem by totiž chtěli porazit dosavadní rekordmanku Emilie Darrigadeovou z Kanady, která svého otce tetovala na paži v pěti letech. Snad se to podaří, Ruby už téměř umí bezchybně nakreslit svůj nejoblíbenější motiv - pavouka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92