Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Série Sims se dočkala dalšího vylepšení!

Nejhranější hra roku 2009 dostane rozšiřující balíček s názvem Povolání snů. Hráč konečně bude moct ovládat svého "Simíka" i v práci!

Když před deseti lety vyšel první díl Simsů, znamenalo to začátek veleúspěšné série. Virtuální život, proti kterému vypadá tamagoči impozantně asi jako kadibudka u pilíře Eiffelovy věže, si vyzkoušely miliony hráčů po celém světě. A taky se Simsům povedla věc, o kterou stojí všichni vývojáři: oblíbily si je dívky.

Nejnovější, třetí díl se v minulém roce stal nejprodávanější hrou roku. Společnost EA Games dál pracuje na detailech, jako je vybavení domácnosti, podoba postav nebo jejich povolání. Až nový datadisk Povolání snů přináší do systému Sims skutečně revoluční prvek.

Práce šlechtí...

Hráči totiž konečně uvidí a ovládnou postavy během pracovního dne. Můžou tak se svými "svěřenci" strávit čtyřiadvacet hodin. Jejich kariéra a pracovní nasazení změní Simíkům život a budou mít efekt také na jejich sousedství.

Ať už se stanou módní návrhářkou, detektivem, tatérem nebo někým jiným, budou moct svoji práci vykonávat poctivě a dobře, nebo se flákat a porušovat pracovní morálku.

A takový hasič se sekerou může nadělat pořádnou paseku...

Trailer na Povolání snů:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20