Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Emporio Armani

Cruise radí Beckhamovým. Jak se líbit!

To si vybrali toho pravého...

Fotbalová hvězda David Beckham si nechává radit od hollywoodského herce Toma Cruise, jak se správně prezentovat na veřejnosti a získat si publikum. Jeho manželka Victoria pak využívá "Tomovy cenné rady ohledně manželského života".

Stydlivá hvězda
Beckham se sblížil se slavným hercem po přestěhování do Los Angeles, kde začal reprezentovat LA Galaxy tým. Fotbalista potřebuje poradit, jak se stát lepším mluvčím. Byl totiž požádán, aby se zúčastnil řady společenských akcí v průběhu Světového poháru ve fotbalu, který se bude konat příští měsíc.

"Na někoho, kdo se na veřejnosti objevuje už takovou dobu, není David zrovna ve své kůži, když má promluvit před publikem. Je velmi stydlivý," uvádí zdroj z blízkosti známého sportovce a modela.

"Kromě jiných oslovil i Toma s otázkou, jak nejlépe zaujmout lidi. Tom je sebevědomý chlap a vždy mu skvěle poradí. A David to chce umět v každém případě stejně jako on," dodává.

Kozel zahradníkem?
To není poprvé, co David, který se svou manželkou Victorií vychovává tři syny, vyhledal pomoc Cruise. Ten je však známý jako vášnivý příznivec scientologie a sám má problémy se sympatiemi veřejnosti i hereckých kolegů.

Minulý rok prý herec, který má za manželku Katie Holmesovou, poradil slavnému páru, co je potřeba, aby si udrželi zdravou rovnováhu mezi pracovním a manželským životem.

"Po rozhovoru s Davidem se jeden večer Tom rozhodl, že si přátelsky popovídá s Victorií o budoucnosti jejich rodiny. Mluvil s ní o tom, jak David stárne, o jeho fotbalové kariéře a tlaku rozzuřených fanoušků, o osamění, když není se svou rodinou… A jak mohou chvíle rozloučení přispět k rozpadu manželství," uvedla přítelkyně Victorie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18