Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Slavné ženy, které vypadají jako muži

Přebytek mužských hormonů stačí podpořit nepovedenou plastikou a mužatka je na světě!

Některé ženské celebrity se vyznačují až abnormálně mužskou visáží. Přesto jsou nebo byly považovány za krasavice. Pakliže se ale genetická výbava, přebytek mužských hormonů, špatný make-up a nepovedené plastické operace zkombinují, vznikne něco, co často vypadá jako amatérský transvestita.

Donatella Versace
Sestra slavného designéra Gianni Versaceho si chtěla zachovat svou krásu, a tak podstoupila bezpočet plastických operací. No a vidíte, jak to dopadlo.

magazin.cz

Jocelyn Wildenstein
Případ této ženy je zcela specifický a prakticky nesrovnatelný. Jocelyn je totiž tak trochu šílená a rozhodla se, že bude vypadat jako kočkovitá šelma. Ve výsledku vypadá docela hororově, a když na ní tak koukáme, vidíme tam mužské rysy!

magazin.cz

Brooke Hogan
Brooke je dcerou slavného wrestlera Hulka Hogana. Dcerka se potatila a vypadá přesně jako on, akorát v sukních a s pořádným materiálem v oblasti prsou. Když ji nafotí šikovný fotograf a protáhne photoshopem, dokáže vypadat pěkně, ale v reálu je to zkrátka takovéhle, no.

magazin.cz

Madonna
Madonna platí daň za to, že je na vrcholu tak dlouho. Její publikum ji vidí stárnout a je pravdou, že Madonna stárne docela zřetelně. Přibývají jí vrásky, je stále hubenější a občas vypadá jako kostlivec. Docela strašidelné jsou její ruce. Vypadají, jako kdyby je někdo amputoval staršímu muži a přišil na tělo zpěvačky.

magazin.cz

Fergie
Zpěvačku kapely Black Eyed Peas mnozí považují za velkou krasavici. Z dálky a v pěkném kostýmu tak skutečně působí. Zblízka už to zase taková sláva není a Fergie nezapře přirozené, ale i plastikami získané mužské rysy. Oproti jiným je to ale pořád dobré.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184